De topscorer van een WK is vaak een speler die ver komt in het toernooi. Toch zijn er ook kanshebbers die minder ver komen. In 2014 was het James Rodriguez van Colombia en op WK 1994 was het Oleg Salenko van Rusland.

Toto heeft een mooie promotie voor je bij het WK. Je ontvangt namelijk een € 5 Free Bet voor elke goal dat jouw voorspelde speler maakt als je voor minimaal € 15 de WK topscorer voorspelt! Ook wanneer hij geen WK topscorer wordt, ontvang jij alsnog bij elk doelpunt dat hij maakt een € 5 Free Bet!

Scoor jij bij elke goal een Free Bet?

  • Nog nooit Toto gespeeld? Maak een account aan
  • Ga via deze link naar de topscorer actie
  • Voorspel voor min. € 15 de WK topscorer van woensdag 30 mei t/m 14 juni
  • Vink bij je voorspelling de promotie ‘Topscorer WK 2018’ aan en activeer deze zoals te zien is in onderstaande afbeelding. Hiermee bevestig je jouw deelname aan de actie.
    WK Topscorer

 

 

 

 

  • Je kan in totaal een keer gebruik maken van de promotie, wel ben je vrij meerdere keren de WK topscorer te voorspellen. Bij jouw tweede of volgende voorspellingen op de WK topscorer kan je geen Free Bets verdienen

Heb je voor min. € 15 in één transactie de WK topscorer voorspelt, dan ontvang je bij elke goal van jouw voorspelde speler een € 5 Free Bet! Deze Free Bet is geldig t/m de WK speelronde nadat jouw speler zijn doelpunt(en) heeft gemaakt.

Voorbeeld: Jij hebt voor min. € 15 in één transactie Cristiano Ronaldo als WK topscorer voorspelt, dan ontvang je bij elke goal van Cristiano Ronaldo een € 5 Free Bet! Stel jij hebt voor de eerste wedstrijd van Portugal (Portugal – Spanje 15 juni 20.00 uur) aan de actie meegedaan en Cristiano Ronaldo scoort. Dan ontvang jij een € 5 Free Bet die geldig is t/m zondag 24 juni 20.00 uur (laatste wedstrijd  WK speelronde 2).

> Klik hier voor meer informatie en de volledige actievoorwaarden.

Voorspel nu bij Toto en win!

GA NAAR DE WK TOPSCORER