Het EK 2024 bij TOTO: we zijn begonnen!

De voorbereiding op het EK is bij TOTO in volle gang!

Het EK 2024 bij TOTO: we zijn begonnen!

Het EK 2024 is daar! We hebben er lang naar uitgekeken, maar nu is het dan eindelijk zo ver. Tijdens het toernooi profiteer je bij TOTO bij heerlijke welkomstbonussen rondom de wedstrijden van het Nederlands Elftal. En maak je met elke €10 die je inzet kans op €88.000!

Word jij König TOTO?

Ben je nieuw bij TOTO en heb je nog nooit bij ons gespeeld? Welkom! Om jou op een passende manier welkom te heten ligt er tijdens het EK (en ook in de voorbereiding) een mooie welkomstbonus op je te wachten. Met deze bonus kun je bijvoorbeeld €50 aan Gratis Weddenschappen krijgen, of 50x je inleg. Deze bonussen veranderen regelmatig, dus kijk snel van welke toffe bonus jij nu kunt profiteren!

CHECK JOUW WELKOMSTBONUS

Maak kans op €88.000

Een EK in Duitsland. Dan denken we natuurlijk toch gauw terug aan dat toernooi in 1988. Met de huidige bondscoach Ronald Koeman die als speler de Europese titel pakte. Wat zou het toch mooi zijn als... jij €88.000 wint! Speel tijdens het EK 2024 bij TOTO: voor elke €10 die je inzet, maak je kans op €88.000!

LEES MEER

En verder...

Het EK speel je natuurlijk bij TOTO. Op TOTO Extra lees je van iedere EK-wedstrijd een uitgebreide voorbeschouwing, met interessante weetjes en natuurlijk handige wedtips. En zoals je van ons gewend bent de komende weken veel acties & promoties, maar natuurlijk ook gewoon een breed scala aan wedtips en interessante boosts!

ZET IN & WIN