6 april 2024
15.30
FC Bayern München

1. FC Heidenheim - FC Bayern München: statistieken Bundesliga

Aanstaande zaterdag speelt 1. FC Heidenheim thuis tegen FC Bayern München in de 28e ronde van de Bundesliga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Bayern heeft historisch het overwicht bij treffers met Heidenheim. Kunnen Die Roten dit doortrekken?

bayern munchen fans

Eerder dit seizoen won Bayern met 4-2 in München.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Bayern het op papier beter: de ploeg won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. Heidenheim won niet, tweemaal verloren en driemaal gelijkgespeeld.

1. FC Heidenheim - FC Bayern München
Bundesliga
15.30, Voith-Arena

Terugblik: Bayern wint onderlinge duels vaker dan Heidenheim

De ploeg uit Heidenheim an der Brenz en Die Roten kwamen elkaar sinds 2018 éénmaal tegen in de Bundesliga:
  • Er werden zes doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 6 goals per duel.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk vier goals. Dit is een gemiddelde van 4 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er viermaal op goal geschoten. Dit is gemiddeld 4 schoten per wedstrijd. Die Roten schoten het vaakst op doel, namelijk vier keer.
  • Tweemaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 2. Die Roten maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk tweemaal.

Vorige ontmoetingen in de Bundesliga:

11-11-2023Bayern
Heidenheim
4-2

De ploeg uit Heidenheim an der Brenz al een tijd zonder winst

De ploeg uit Heidenheim an der Brenz heeft het moeilijk en kan de laatste zes wedstrijden geen overwinning boeken. Het vorige duel speelde Heidenheim gelijk tegen Stuttgart. Het werd 3-3. De afgelopen vijf competitiewedstrijden verloren de spelers uit Heidenheim twee duels en speelden er drie gelijk. Heidenheim hield in geen enkele van de voorgaande vijf duels de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft. Nikola Dovedan speelt het komende duel niet, vanwege een eerdere rode kaart.

Teamstats 1. FC Heidenheim:

• scoorde 38 goals deze competitie in 27 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,41.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 21 van deze goals en uit zeventien doelpunten.
  • spelers schoten 50 keer op goal, gemiddeld 1,85 keer per duel.

Spelerstats 1. FC Heidenheim:

• Tim Kleindienst is de topscorer van de ploeg uit Heidenheim an der Brenz deze competitie, met negen doelpunten.
  • Jan-Niklas Beste en Tim Kleindienst maakten ieder vijf goals met de linkervoet.
  • Eren Dinkci maakte zes goals met de rechtervoet.
  • Jan-Niklas Beste gaf tienmaal een assist.