Torino

Cagliari - Torino: statistieken Serie A

Komende vrijdag staat Cagliari tegen Torino op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Cagliari lijkt op basis van vorige ontmoetingen in het voordeel tegen Torino, maar zijn de spelers van Torino in Unipol Domus in betere vorm?

Cagliari

Het duel eindigde eerder dit seizoen in gelijkspel (0-0) in Turijn. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar achtmaal tegen in de Serie A. Van deze wedstrijden won Cagliari drie keer, Torino won er één en vier keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Torino op papier beter dan Cagliari. Torino won twee keer, verloor één wedstrijd en speelde twee keer gelijk. Cagliari won éénmaal, verloor twee duels en speelde tweemaal gelijk.

Cagliari - Torino
Serie A
20.45, Unipol Domus

Terugblik: Cagliari wint onderlinge duels vaker dan Torino

Cagliari en de spelers van Torino troffen elkaar vanaf 2018 negen keer in de Serie A:
  • Er werden 21 doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,33 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk dertien doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,44 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 52 keer op goal geschoten, gemiddeld 5,78 keer per wedstrijd. Spelers van Torino schoten het vaakst, namelijk 36 keer.
  • Er werden twee goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,22. Beide teams scoorden even vaak met een kopbal.

De spelers van Cagliari scoort weinig

Cagliari scoorde de laatste vijf wedstrijden gemiddeld slechts 0,8 goals per wedstrijd. Het vorige duel verloor Cagliari van Frosinone. Het werd 1-3. De afgelopen vijf competitieduels won Cagliari één wedstrijd, verloor tweemaal en speelde twee keer gelijk. Cagliari hield éénmaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld vaker in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Cagliari:

• scoorde twintig goals deze competitie in 21 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,95.
  • scoorde thuis dertien keer en uit zevenmaal.
  • de spelers schoten in totaal 45 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,14 keer per wedstrijd.

Spelerstats Cagliari:

• Leonardo Pavoletti is met vier goals de topscorer van de spelers van Cagliari in deze competitie.
  • Zito Luvumbo scoorde driemaal met de linkervoet.
  • Leonardo Pavoletti scoorde driemaal met de rechtervoet.

Torino zonder richting

Torino kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. De vorige competitiewedstrijd speelde Torino gelijk tegen Genoa (0-0). De afgelopen vijf competitieduels won Torino twee wedstrijden, verloor éénmaal en speelde twee keer gelijk. In drie van de vijf voorgaande wedstrijden hield Torino de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Torino:

• scoorde achttien goals deze competitie in twintig wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,9.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden twaalf van deze goals en uit zes doelpunten.
  • spelers schoten 47 keer op goal, gemiddeld 2,35 keer per duel.