15.00
Cagliari
Cagliari

Empoli - Cagliari: statistieken Serie A

Komende zondag staat Empoli tegen Cagliari op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Empoli in het voordeel tegen Cagliari. Welke uitslag levert het komende duel op?

Empoli

Eerder dit seizoen eindigde het duel in een gelijkspel (0-0) in Cagliari. In de afgelopen vijf Serie A-seizoenen zijn de ploegen elkaar viermaal tegengekomen. Van deze wedstrijden won Empoli twee keer en twee keer eindigden de wedstrijden in gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Empoli het op papier beter: de ploeg won twee keer, verloor nul wedstrijden en speelde drie keer gelijk. Cagliari won niet, driemaal verloren en tweemaal gelijkgespeeld.

Empoli - Cagliari
Serie A
15.00, Stadio Carlo Castellani
Scheidsrechter, Antonio Rapuano

Terugkijkend: Empoli wint meer onderlinge duels dan Cagliari

Empoli en de spelers van Cagliari kwamen elkaar sinds 2018 vijfmaal tegen in de Serie A:
  • Er werden tien doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2 goals per duel.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk zes goals. Dit is een gemiddelde van 1,2 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 23 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 4,6 schoten per wedstrijd. de spelers van Empoli schoten het vaakst op doel, namelijk dertien keer.
  • Éénmaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,2. De spelers van Cagliari maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk éénmaal.

Empoli al een tijdje ongeslagen

Empoli speelt stabiel. De laatste zes wedstrijden won de club of werd er gelijk gespeeld. De vorige competitiewedstrijd won Empoli van Sassuolo met 3-2. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Empoli twee duels en speelden er drie gelijk. Empoli hield éénmaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Empoli:

• maakte 22 doelpunten in 26 competitieduels, een gemiddelde van 0,85.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden negen van deze goals en uit dertien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 74 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,85 keer per wedstrijd.

Spelerstats Empoli:

• Szymon Zurkowski is met vier goals de topscorer van de spelers van Empoli in deze competitie.
  • M'Baye Niang scoorde minstens twee wedstrijden achter elkaar.
  • Szymon Zurkowski scoorde tweemaal met het hoofd.
  • Szymon Zurkowski en Matteo Cancellieri scoorden ieder één keer met de linkervoet.
  • M'Baye Niang scoorde drie keer met de rechtervoet.

Cagliari al een tijdje zonder winst

Cagliari heeft het moeilijk en kan de laatste zes wedstrijden geen overwinning boeken. Het vorige duel speelde Cagliari gelijk tegen Napoli. Het werd 1-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden verloren de spelers van Cagliari drie duels en speelden er twee gelijk. In geen enkele van de voorgaande vijf wedstrijden hield Cagliari de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Cagliari:

• scoorde 24 goals deze competitie in 26 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,92.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden zestien van deze goals en uit acht doelpunten.
  • spelers schoten 65 keer op goal, gemiddeld 2,5 keer per duel.