18.30
Tottenham_Hotspur
Tottenham Hotspur

Fulham - Tottenham Hotspur: statistieken Premier League

Aanstaande zaterdag speelt Fulham thuis tegen Tottenham Hotspur in de 29e ronde van de Premier League. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt Spurs in het voordeel tegen Fulham. Wat wordt het deze keer in Craven Cottage?

Craven-Cottage

Eerder dit seizoen won Spurs met 2-0 in Londen. In de afgelopen vijf Premier League-seizoenen zijn de ploegen elkaar zesmaal tegengekomen. Van deze wedstrijden won Spurs vijf keer en één keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Spurs op papier beter dan Fulham. Spurs won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. De ploeg uit Fulham won driemaal, verloor twee duels en speelde niet gelijk.

Fulham - Tottenham Hotspur
18.30, Craven Cottage
Scheidsrechter, Rob Jones

Terugblik: Spurs wint onderlinge duels vaker dan Fulham

De ploeg uit Fulham en The Spurs kwamen elkaar sinds 2018 zevenmaal tegen in de Premier League:
  • Er werden zestien doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,29 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk negen doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,29 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 53 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 7,57 schoten per wedstrijd. Spelers van Spurs schoten het vaakst, namelijk 31 keer.
  • Vijfmaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,71. Spurs scoorde met drie kopballen de meeste.

De ploeg uit Fulham scoort veel

The Cottagers scoorden de laatste vijf duels gemiddeld 2 doelpunten. Het vorige duel verloor Fulham van Wolverhampton. Het werd 1-2. De afgelopen vijf competitieduels won de ploeg uit Fulham drie wedstrijden en verloor er twee Fulham hield éénmaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Fulham:

• scoorde 40 goals deze competitie in 28 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,43.
  • scoorde thuis 26 keer en uit veertienmaal.
  • de spelers schoten in totaal 85 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,04 keer per wedstrijd.