25 februari 2024
18.00
Internazionale

Lecce - Internazionale: statistieken Serie A

Aanstaande zondag speelt Lecce thuis tegen Internazionale in de 26e ronde van de Serie A. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kan Lecce de winstreeks van de spelers van Internazionale doorbreken? We zullen het zien in Stadio Via del Mare.

Lecce

De heenwedstrijd werd eerder dit seizoen gewonnen door Inter. In Stadio Giuseppe Meazza won Inter met 2-0. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar viermaal tegen in de Serie A. Inter won drie wedstrijden en éénmaal was het gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Inter het op papier beter: de ploeg won vijf keer, verloor nul wedstrijden en speelde nul keer gelijk. Lecce won éénmaal, viermaal verloren en niet gelijkgespeeld.

Lecce - Internazionale
Serie A
18.00, Stadio Via del Mare
Scheidsrechter, Daniele Doveri

Terugblik: Inter wint onderlinge duels vaker dan Lecce

Lecce en de spelers van Internazionale troffen elkaar vanaf 2018 vijf keer in de Serie A:
  • Er vielen dertien goals, gemiddeld 2,6 doelpunten per wedstrijd.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk acht doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,6 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 39 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 7,8 schoten per wedstrijd. de spelers van Internazionale schoten het vaakst op doel, namelijk 26 keer.
  • Er werden drie goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,6. De spelers van Internazionale maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk driemaal.

Lecce scoort weinig

De spelers van Lecce scoorden de laatste vijf duels slechts 0,8 doelpunten gemiddeld per wedstrijd. De vorige competitiewedstrijd verloor Lecce van Torino met 0-2. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Lecce één duel en verloren er vier Lecce hield in geen enkele van de voorgaande vijf duels de nul. De club scoort gemiddeld even vaak in de eerste helft als in de tweede helft.

Teamstats Lecce:

• maakte 24 doelpunten in 25 competitieduels, een gemiddelde van 0,96.
  • scoorde thuis vijftien keer en uit negenmaal.
  • de spelers schoten in totaal 73 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,92 keer per wedstrijd.