16.15
Getafe_CF
Getafe CF

Rayo Vallecano - Getafe CF: statistieken LaLiga

Aanstaande zaterdag speelt Rayo Vallecano thuis tegen Getafe CF in de 31e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Vallecano lijkt in betere vorm tegen Getafe, maar wie trekt er aan het langste eind in Vallecas?

Eerder dit seizoen won Vallecano met 0-2 in Madrid. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar zesmaal tegen in de LaLiga. Van deze duels won Rayo Vallecano éénmaal, Getafe CF won er twee en drie keer was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Vallecano op papier beter dan Getafe. Rayo Vallecano won één keer, verloor twee wedstrijden en speelde twee keer gelijk. Getafe CF won éénmaal, verloor drie duels en speelde éénmaal gelijk.

Rayo Vallecano - Getafe CF
LaLiga
16.15, Vallecas

Terugblik: clubs aan elkaar gewaagd

Rayo Vallecano en de spelers van Getafe CF kwamen elkaar sinds 2018 zevenmaal tegen in de LaLiga:
  • Er vielen dertien goals, gemiddeld 1,86 doelpunten per wedstrijd.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk acht doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,14 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 33 keer op goal geschoten, gemiddeld 4,71 keer per wedstrijd. de spelers van Rayo Vallecano schoten het vaakst op doel, namelijk achttien keer.
  • Er werden twee goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,29. Beide teams scoorden even vaak met een kopbal.

Vallecano scoort weinig

De spelers van Rayo Vallecano scoorden de laatste vijf duels slechts 0,6 doelpunten gemiddeld per wedstrijd. Het vorige duel speelde Vallecano gelijk tegen Celta. Het werd 0-0. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Rayo Vallecano één duel, verloren tweemaal en speelden twee keer gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Vallecano de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Rayo Vallecano:

• maakte 25 doelpunten in 30 competitieduels, een gemiddelde van 0,83.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden veertien van deze goals en uit elf doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 103 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,43 keer per wedstrijd.

Spelerstats Rayo Vallecano:

• Álvaro García is de topscorer van Rayo Vallecano deze competitie, met zes doelpunten.
  • Álvaro García maakte vier goals met de linkervoet.
  • Raúl De Tomás gaf driemaal een assist.