20.00
FC_Eindhoven
FC Eindhoven

Roda JC Kerkrade - FC Eindhoven: statistieken Keuken Kampioen Divisie

Aanstaande vrijdag speelt Roda JC Kerkrade thuis tegen FC Eindhoven in de 21e ronde van de Keuken Kampioen Divisie. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Roda in het voordeel tegen Eindhoven. Wat wordt de uitkomst in het Parkstad Limburg Stadion?

roda-jc-fans

Eerder dit seizoen eindigde het duel in een gelijkspel (1-1) in Eindhoven. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar negenmaal tegen in de Keuken Kampioen Divisie. Van deze duels won de ploeg uit Kerkrade driemaal, de ploeg van Willem Weijs won er één en vijf keer was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Roda op papier beter dan Eindhoven. De formatie van Bas Sibum won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. De ploeg van Willem Weijs won tweemaal, verloor nul duels en speelde driemaal gelijk.

Roda JC Kerkrade - FC Eindhoven
20.00, Parkstad Limburg Stadion
Scheidsrechter, Martin Pérez

Terugkijkend: Roda wint meer onderlinge duels dan Eindhoven

De formatie van Bas Sibum en de Eindhovenaren troffen elkaar vanaf 2018 tien keer in de Keuken Kampioen Divisie:
  • Er werden 29 doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,9 goals per duel.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk zeventien goals. Dit is een gemiddelde van 1,7 per wedstrijd.

De Kerkradenaren kleurloos

De Koempels geven laatste wedstrijden weinig richting. Het vorige duel speelde Roda gelijk tegen Helmond. Het werd 3-3. De afgelopen vijf competitieduels won de ploeg uit Kerkrade drie wedstrijden, verloor éénmaal en speelde één keer gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Roda de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Roda JC Kerkrade:

• scoorde 34 goals deze competitie in twintig wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,7.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 21 van deze goals en uit dertien doelpunten.

Spelerstats Roda JC Kerkrade:

• Walid Ould-Chikh is de topscorer van de formatie van Bas Sibum deze competitie, met negen doelpunten.
  • Walid Ould-Chikh scoorde twee of meer wedstrijden achter elkaar.