18.30
Athletic_Club
Athletic Club

Valencia CF - Athletic Club: statistieken LaLiga

Aanstaande zaterdag speelt Valencia CF thuis tegen Athletic Club in de 21e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kan Valencia CF de winstreeks van de spelers van Athletic Club doorbreken? We zullen het zien in Estadio de Mestalla.

Het duel eindigde eerder dit seizoen in gelijkspel (2-2) in Bilbao. In de afgelopen vijf LaLiga-seizoenen zijn de ploegen elkaar tienmaal tegengekomen. Van deze duels won Valencia CF tweemaal, Athletic Club won er drie en vijf keer was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Athletic op papier beter dan Valencia. Athletic Club won vier keer, verloor nul wedstrijden en speelde één keer gelijk. Valencia CF won driemaal, verloor één duel en speelde éénmaal gelijk.

Valencia CF - Athletic Club
LaLiga
18.30, Estadio de Mestalla
Scheidsrechter, Juan Luis Pulido Santana

Terugkijkend: Athletic wint meer onderlinge duels dan Valencia

Valencia CF en de spelers van Athletic Club troffen elkaar vanaf 2018 elf keer in de LaLiga:
  • Er werden 21 doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 1,91 goals per duel.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk dertien goals. Dit is een gemiddelde van 1,18 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 58 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 5,27 schoten per wedstrijd. Spelers van Athletic schoten het vaakst, namelijk 30 keer.
  • Viermaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,36. Spelers van beide ploegen scoorden even vaak met een kopbal.

Valencia kleurloos

De spelers van Valencia CF geven laatste wedstrijden weinig richting. De vorige competitiewedstrijd won Valencia van Cádiz met 4-1. De afgelopen vijf competitieduels won Valencia CF drie wedstrijden, verloor éénmaal en speelde één keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Valencia de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Valencia CF:

• maakte 26 doelpunten in twintig competitieduels, een gemiddelde van 1,3.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden twaalf van deze goals en uit veertien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 47 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,35 keer per wedstrijd.