16.00
Brentford
Brentford

Wolverhampton Wanderers - Brentford: statistieken Premier League

Aanstaande zaterdag speelt Wolverhampton Wanderers thuis tegen Brentford in de 24e ronde van de Premier League. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Wolverhampton in het voordeel tegen Brentford. Wat wordt de uitkomst in Molineux?

Eerder dit seizoen won Wolverhampton met 1-4 in Londen. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar viermaal tegen in de Premier League. Van deze wedstrijden won Wolverhampton twee keer, Brentford won er één en één keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Wolverhampton het op papier beter: de ploeg won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. Brentford won éénmaal, viermaal verloren en niet gelijkgespeeld.

Wolverhampton Wanderers - Brentford
16.00, Molineux

Terugblik: Wolverhampton wint onderlinge duels vaker dan Brentford

De ploeg van manager Gary O'Neill en The Bees kwamen elkaar sinds 2018 vijfmaal tegen in de Premier League:
  • Er vielen veertien goals, gemiddeld 2,8 doelpunten per wedstrijd.
  • Er werd in beide helften even vaak gescoord.
  • Daarnaast werd er 21 keer op goal geschoten, gemiddeld 4,2 keer per wedstrijd. The Wolves schoten het vaakst op doel, namelijk elf keer.
  • Er werd één goal gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,2. Wolverhampton scoorde met één kopbal de meeste.

De ploeg van manager Gary O'Neill scoort veel

The Wolves scoorden de laatste vijf duels gemiddeld 2,8 doelpunten. Wolverhampton boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Chelsea. Het werd 4-2. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen The Wolves drie duels, verloren éénmaal en speelden één keer gelijk. Wolverhampton hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Wolverhampton Wanderers:

• scoorde 37 goals deze competitie in 23 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,61.
  • scoorde thuis negentien keer en uit achttienmaal.
  • de spelers schoten in totaal 66 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,87 keer per wedstrijd.

Spelerstats Wolverhampton Wanderers:

• Hwang Hee-chan is de topscorer van de ploeg uit Wolverhampton deze competitie, met tien doelpunten.
  • Mario Lemina scoorde driemaal met het hoofd.
  • Matheus Cunha en Hwang Hee-chan scoorden ieder zes keer met de rechtervoet.