Voorspelling Almere City - PSV: wordt het weer een ruime zege met tegendoelpunt voor PSV?

Almere city

Voorspelling Almere City - PSV: wordt het weer een ruime zege met tegendoelpunt voor PSV?

De beleidsbepalers van PSV zullen blij zijn als het 2 september is geweest. Tot en met die dag is de transfermarkt open en het is spitsuur in Eindhoven. Het succes van de landskampioen is niet onopgemerkt gebleven en dus wordt er aan aardig wat spelers getrokken. Op het veld is vooralsnog niets te merken van de personele ontwikkelingen. Blijft dat tegen Almere City ook nog zo?

Almere City - PSV
Eredivisie
24 augustus 2024, 20.00 uur
Yanmar Stadion, Almere

Het rommelt in de spelersgroep van Peter Bosz, zoveel mogen we inmiddels wel zeggen. Jordan Teze was de eerste met een uitgesproken vertrekwens. De vleugelverdediger weigerde zelfs even mee te trainen, al trok hij die keutel snel weer in. Zijn gewenste transfer kwam er evengoed wel: Teze is inmiddels vertrokken naar AS Monaco. Olivier Boscagli was de volgende die zijn vertrekwens kenbaar maakte. Brighton & Hove Albion wil de verdediger hebben en de Fransman ziet een overstap naar de Premier League wel zitten. En ook doelman Walter Benitez wil de deur in Eindhoven snel voor het laatst achter zich dichttrekken. De Braziliaan kan naar Atletico Madrid en is boos op PSV dat de club niet wil meewerken. En dan werd vlak voor het weekend ook nog bekend dat er serieuze belangstelling is voor Jerdy Schouten.

Vooral verdedigend nemen de zorgen voor Bosz haast met de dag toe. Teze dus vertrokken, een ontevreden keeper en een centrale verdediger die ook liever niet meer in Eindhoven speelt, en daar komen de langdurige blessure van Serginho Dest en de blessures van Mauro Junior en Armando Obispo nog bij. Tegen Almere City zal Boscagli nog wel van de partij zijn, al is het natuurlijk de vraag of dat met de volle 100% is. Richard Ledezma, Ryan Flamingo en Frederik Oppegard waren tegen Heracles en RKC Waalwijk de andere verdedigers en zullen dat naar verwachting ook tegen Almere weer zijn. Het zal niet de defensie zijn die Bosz voor het seizoen in zijn hoofd had.

Voorspelling TOTO

De duels met RKC en Heracles leverden ondanks de defensieve problemen twee ruime zeges op. RKC werd met 5-1 verslagen, bij Heracles werd het 1-3. Twee ruime zeges met tegentreffer dus. Aanvallend is er namelijk weinig veranderd bij de ploeg van Bosz ten opzichte van het vorige seizoen. PSV is een doelpuntenmachine die wel raad weet met de ruimtes die het doorgaans van de mindere ploegen krijgt in de eredivisie. Wordt het zaterdagavond in Almere weer een vergelijkbare uitslag als tegen RKC en Heracles?

WEDTIP 
Betbuilder: PSV wint met handicap -2.0 en beide teams scoren > 5.50

Waar kun je Almere City - PSV zien op tv?

De Eredivisiewedstrijd tussen Almere City en PSV is zaterdagavond vanaf 20.00 uur te zien op ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?