Voorspelling Real Madrid - Bayern München: veel doelpunten in Europese klassieker?

bayern munchen fans

Voorspelling Real Madrid - Bayern München: veel doelpunten in Europese klassieker?

De Champions League is toegekomen aan de halve finales en daarin - hoe kan het ook anders - twee absolute krakers. Dinsdag staan in de Allianz Arena Bayern München en Real Madrid tegenover elkaar. Krijgen we een afwachtende eerste wedstrijd of knallen beide teams er bovenop?

Bayern München - Real Madrid
Champions League
30 april 2024, 21.00 uur
Allianz Arena, München (Dui)

Het is voorlopig volop genieten in de knock-outfase van het belangrijkste clubtoernooi ter wereld. Alleen al in de acht kwartfinale wedstrijden vielen 32(!) doelpunten. Stuk voor stuk maakten de clubs er ware voetbalgevechten van. Neem Manchester City tegen Real Madrid. De clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen werd pas na penalty's in de return in het Etihad Stadium beslist. Real nam de strafschoppen beter en mag zich zo voor alweer het vierde seizoen op rij melden in de halve finales van de Champions League.

In die halve eindstrijd is Bayern München dus de tegenstander en het is bepaald niet voor het eerst dat beide clubs elkaar in de belangrijkste Europese competitie tegenkomen. Met 26 eerdere confrontaties is het zelfs de meest gespeelde wedstrijd in de geschiedenis van het toernooi. De laatste keer is wel al even geleden. Dat was in 2018, ook toen in de halve finales. Op weg naar de derde eindzege op rij won Real met 4-3 overall.

Voorspelling TOTO

Voor Bayern is het de eerste halve finaleplaats sinds het coronaseizoen van 2019/2020, toen de Duitsers het toernooi wisten te winnen. Daarna was drie keer op rij de kwartfinale het eindstation. Nu lonkt dus weer eens de finale, en dat in een seizoen waarin het in de competitie niet wilde lukken. Voor het eerst in twaalf jaar werd Bayern geen landskampioen. Real Madrid ligt wel op koers voor de landstitel, en vinden we op basis van de prestaties in de competitie én de reputatie in de Champions League de favoriet voor dit tweeluik. Geen ploeg ter wereld die zo goed kan pieken in het miljardenbal als de Koninklijke. Of dat ook winst op gaat leveren in Beieren? Wij verwachten dat Real in ieder geval niet verliest in opnieuw een doelpuntrijk duel.

WEDTIP
Dubbele kans gelijkspel/Real Madrid en meer dan 2,5 doelpunten > 2.85

Waar kun je Bayern München - Real Madrid zien op tv?

De heenwedstrijd in de halve finales van de Champions League tussen Bayern München en Real Madrid wordt dinsdagavond om 21.00 uur uitgezonden op RTL7.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?