Voorspelling Feyenoord - Atlético Madrid: kan Feyenoord nu wel winnen van Spaanse topploeg?

De Kuip Rotterdam

Voorspelling Feyenoord - Atlético Madrid: kan Feyenoord nu wel winnen van Spaanse topploeg?

Een cruciale wedstrijd voor Feyenoord in de Champions League! Atlético Madrid komt dinsdagavond op bezoek in de Kuip en om overwintering in het miljardenbal in eigen hand te houden moeten de Rotterdamers winnen. In Madrid bewees Feyenoord mee te kunnen met de Spaanse topploeg, dus een goed resultaat behoort zeker tot de mogelijkheden!

Feyenoord - Atlético Madrid
Champions League
28 november, 21.00 uur
De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

GROEP E

G

P

1

Vlag van SpanjeAtlético Madrid

4

8

2

Vlag van ItaliëLazio

4

7

3

Vlag van NederlandFeyenoord

4

6

4

Vlag van SchotlandCeltic

4

1

Feyenoord kende een uitstekende generale repetitie voor het belangrijke duel met Atlético. Wie alleen het scoreverloop ziet zal denken dat de Rotterdamse derby tegen Excelsior een spannende was, maar het krachtsverschil was enorm. De ploeg van Arne Slot won met 2-4, maar die uitslag had veel hoger kunnen uitvallen. Santiago Gimenez was met drie doelpunten weer eens de grote man bij Feyenoord, en dan miste de Mexicaan ook nog eens een kans - letterlijk - voor open doel. Ook Atlético won afgelopen weekend. Real Mallorca werd in het eigen Wanda Metropolitano moeizaam met 1-0 verslagen. Antoine Griezmann maakte het enige doelpunt en de Fransman is de man om op te letten bij de nummer drie van La Liga. Griezmann maakte al acht competitietreffers en was in de Champions League vier keer trefzeker. Zijn Gimenez en Griezmann dinsdagavond opnieuw belangrijk voor hun ploeg? Scoren beide topscorers, dan pak jij 7,5 keer je inleg!

WEDTIP

Bet Builder: Griezmann en Gimenez scoren > 7.50

Wil Feyenoord de kansen op de knock-outfase in eigen hand krijgen, dan moet er dinsdagavond gewonnen worden. Bij een nederlaag zijn de Rotterdammers waarschijnlijk uitgeschakeld, bij een gelijkspel zijn ze op de laatste speeldag ook afhankelijk van het resultaat bij de andere wedstrijd. In Madrid legde Feyenoord Atlético het vuur aan de schenen. De ploeg van Slot speelde een uitstekende wedstrijd, kwam twee keer op voorsprong, maar verloor uiteindelijk toch nog met 3-2. De heenwedstrijd en de vorm die Feyenoord afgelopen weekend liet zien zal de hoop in de harten van Het Legioen doen aanwakkeren. En terecht. In een kolkende Kuip legde Feyenoord eerder Lazio al zijn wil op en tegen Atlético kan dat ook. Feyenoord wint en beide teams scoren levert je 4,5 keer je inleg op.

WEDTIP

Feyenoord wint en beide teams scoren > 4.50

Waar kun je Feyenoord - Atlético Madrid zien op tv?

De wedstrijd in de Champions League tussen Feyenoord en Atlético is dinsdagavond vanaf 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?