Voorspelling Feyenoord - Celtic: 3,5 keer je inleg bij winst Feyenoord en goal Ivanusec

Voorspelling Feyenoord - Celtic: 3,5 keer je inleg bij winst Feyenoord en goal Ivanusec

In een blakende vorm staat Feyenoord aan de vooravond van de eerste Champions League-wedstrijd sinds december 2017. In de competitie draaien de Rotterdammers op volle toeren en dus zijn de verwachtingen voor het treffen met Celtic hoog!

Feyenoord - Celtic
Champions League
19 september, 21.00 uur
De Kuip, Rotterdam

Feyenoord walste afgelopen weekend over SC Heerenveen heen. De eerste kans was nog voor de Friezen, maar daarna werden de bezoekers van de mat geveegd. Na 20 minuten was het al 3-0, eindstand 6-1. Feyenoord kende met de nederlaag in de Johan Cruijff Schaal en twee gelijke spelen bij de start van de competitie een wat valse seizoensstart, maar is inmiddels behoorlijk op stoom. In de laatste drie competitieduels maakte de ploeg van Arne Slot zeventien maar liefst zeventien treffers. De trainer zal tegen Herenveen met genoegen hebben geconstateerd dat er zes verschillende doelpuntenmakers op het wedstrijdformulier stonden. Slot heeft voor dinsdag namelijk een spitsenprobleem. Eerste spits Santiago Gimenez zit een schorsing uit, en mede daarom haalde Feyenoord afgelopen zomer de Japanner Ayase Ueda. Maar die keerde geblesseerd terug van de interlandperiode en is niet inzetbaar tegen Celtic. Een forse streep door de rekening van Slot.

Voorspelling TOTO

Tegen Heerenveen bleek dat de trainer meerdere opties voor dinsdag heeft. Igor Paixao startte vanaf rechts en kan ook als centrale aanvaller spelen. Yankuba Minteh, gehuurd van Newcastle United, verving Gimenez na een uur. En ook Ondrej Lingr, normaal gesproken aanvallende middenvelder, speelde nog even in de spits tegen Heerenveen. Een vierde optie is Luka Ivanusec, die een vliegende start kent bij Feyenoord. Alle vier de spelers hadden zaterdag tegen Heerenveen één ding gemeen. Ze maakten allemaal een doelpunt. Wie er in de spits gaat spelen durven we niet te zeggen, maar dat Ivanusec op het wedstrijdformulier staat is een zekerheidje. Zij het als linksbuiten, zij het dus in de spits. Tegen FC Utrecht was de Kroaat bij zijn debuut al van waarde met een assist, bij zijn entree in de Kuip scoorde hij al na twaalf minuten. Scoort Ivanusec dinsdag ook en wint Feyenoord? Je pakt er bijna 3,5 keer je inleg mee!

WEDTIP 
Ivanusec scoort en wint > 3.40

Waar kun je Feyenoord - Celtic zien op tv?

De Champions League-wedstrijd tussen Feyenoord en Celtic is dinsdagavond vanaf 21.00 uur te zien op Veronica.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?