Specials Keuken Kampioen Divisie: cashen bij doelpuntrijke slotronde in de KKD!

Specials Keuken Kampioen Divisie: cashen bij doelpuntrijke slotronde in de KKD!

De Keuken Kampioen Divisie is toe aan de laatste speelronde. Alle clubs komen deze vrijdagavond in actie met als absolute blikvanger natuurlijk FC Groningen-Roda JC, met als inzet promotie naar de Eredivisie. TOTO heeft ook voor de laatste ronde weer heerlijke competitie specials voor je klaar staan!

Keuken Kampioen Divisie
10 wedstrijden
10 mei, 20.00 uur

Wat zijn competitie specials?

Wanneer er minstens vier wedstrijden op één dag uit de Keuken Kampioen Divisie (of Eredivisie, Premier League of Bundesliga) worden gespeeld, biedt TOTO competitie specials aan. Met deze speciale wedopties zet je niet in op losse wedstrijden, maar op alle wedstrijden tegelijk of een selectie daarvan.

Welke competitie specials zijn er?

Er zijn verschillende varianten competitie specials. De meeste specials gaan over doelpunten. Met de special Over 1,5 doelpunten in iedere wedstrijd, dus minstens twee doelpunten in alle tien potjes, pak je al bijna vier keer je inleg. Ook is er de optie Over 2,5 doelpunten in iedere wedstrijd. Een stuk lastigere opdracht natuurlijk, maar daar staat wel een quotering van 50.00 tegenover. En in de Keuken Kampioen Divisie weet je het maar nooit! Daarnaast zijn er verschillende combinaties van uitkomsten van wedstrijden geselecteerd. Voor deze vrijdag bijvoorbeeld Willem II, FC Groningen en ADO Den Haag winnen met twee of meer goals verschil tegen een quotering van ruim 12!

Doelpunt in beide helften

Een andere populaire competitie special is doelpunt in beide helften van iedere wedstrijd. Dat wil dus zeggen dat in alle tien de wedstrijden een doelpunt voor en een doelpunt na rust gemaakt wordt, waarbij het niet uitmaakt welk team scoort. En dat is in de Keuken Kampioen Divisie, waar doelpunten doorgaans alles behalve schaars zijn, zeker niet onmogelijk. Voor de tien wedstrijden van vrijdagavond staat daar een mooie quotering van 40.00 tegenover!

WEDTIP
Competitie special: doelpunt in beide helften van iedere wedstrijd > 40.00

Waar kun je de Keuken Kampioen Divisie zien op tv?

De Keuken Kampioen Divisie wedstrijden kun je vrijdagavond volgen op in het schakelprogramma op ESPN 1.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?