Specials Keuken Kampioen Divisie: 7x je inleg met goals in beide helften!

Specials Keuken Kampioen Divisie: 7x je inleg met goals in beide helften!

Het is weer vrijdag! Traditiegetrouw tijd voor de Keuken Kampioen Divisie. Dit keer met vijf lekkere potjes. Uiteraard hebben we voor die vijf duels weer de speciale competitie specials voor je klaar staan. Wat dacht je van 'een doelpunt in de eerste helft van elke wedstrijd' of 'beide teams scoren in elke wedstrijd'?

Keuken Kampioen Divisie
5 wedstrijden
9 februari, 20.00 uur

Wat zijn competitie specials?

Wanneer er minstens vier wedstrijden op één dag uit de Keuken Kampioen Divisie (of Eredivisie, Premier League of Bundesliga) worden gespeeld, biedt TOTO competitie specials aan. Met deze speciale wedopties zet je niet in op losse wedstrijden, maar op alle wedstrijden tegelijk of een selectie daarvan.

Welke competitie specials zijn er?

Er zijn verschillende varianten competitie specials. De meeste specials gaan over doelpunten. Wacht dacht je van Over 2,5 doelpunten in iedere wedstrijd. Je pakt er 13,5 keer je inleg mee! Daarnaast zijn er verschillende combinaties van uitkomsten van wedstrijden geselecteerd. Voor deze vrijdag bijvoorbeeld NAC Breda, Roda JC en FC Emmen winnen met twee goals of meer verschil tegen een quotering van 22!

Doelpunt in beide helften

Een andere populaire competitie special is doelpunt in beide helften van iedere wedstrijd. Dat wil dus zeggen dat in alle zes de wedstrijden een doelpunt voor en een doelpunt na rust gemaakt wordt, waarbij het niet uitmaakt welk team scoort. En dat is in de Keuken Kampioen Divisie, waar doelpunten doorgaans alles behalve schaars zijn, zeker niet onmogelijk. Voor de vijf potjes van vrijdagavond staat daar met de TOTO Boost van de Dag een mooie quotering van 8.00 tegenover!

WEDTIP
Competitie special: doelpunt in beide helften van iedere wedstrijd > 8.00

Waar kun je de Keuken Kampioen Divisie zien op tv?

De Keuken Kampioen Divisie wedstrijden kun je vrijdagavond volgen op in het schakelprogramma op ESPN 1.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?