Voorspelling Liverpool - Atalanta: ruim 3x je inleg bij een goal of assist van Teun Koopmeiners!

Fans van Liverpool op Anfield Road

Voorspelling Liverpool - Atalanta: ruim 3x je inleg bij een goal of assist van Teun Koopmeiners!

De Nederlandse clubs mogen dan allemaal uitgeschakeld zijn in de Europa League, landgenoten vinden we nog genoeg in de kwartfinales van het tweede Europese toernooi. Bij Liverpool tegen Atalanta bijvoorbeeld, waar niet minder dan zeven Nederlanders in actie kunnen komen!

Liverpool - Atalanta
Europa League
11 april 2024, 21.00 uur
Anfield Road, Liverpool (Eng)

We zeggen bewust kunnen komen. Want het aantal potentiële landgenoten dat donderdagavond in actie kan komen is dan wel groot, of ze allemaal zullen spelen is nog maar de vraag. Neem Virgil van Dijk. Dat Liverpool de competitie belangrijker vindt dan de Europa League blijkt wel uit het feit dat de aanvoerder alleen in de eerste groepswedstrijd in de basis stond. In drie groepswedstrijden bleef Van Dijk zelfs de hele wedstrijd op de bank.

Voor Cody Gakpo is de situatie momenteel precies omgekeerd. Gakpo moet het de laatste weken in de Premier League doen met invalbeurten maar speelde de laatste vier Europese wedstrijden van begin tot eind mee. De derde Nederlander bij Liverpool is Ryan Gravenberch. De middenvelder wordt dit seizoen door Jürgen Klopp in alle competities voornamelijk als invaller gebruikt.

Ook bij Atalanta spelen de vier Nederlanders lang niet alles. Aanvoerder Marten de Roon is doorgaans wel een zekerheidje bij de nummer zes van de Serie A, en ook topscorer Teun Koopmeiners is normaliter basisspeler. Dat geldt niet voor Hans Hateboer en Mitchell Bakker. Met name laatstgenoemde kan niet op veel minuten rekenen, maar ook Hateboer speelt minder dan hem lief zal zijn. In de vorige ronde bleef de middenvelder tegen Sporting CP twee keer negentig minuten op de bank.

Voorspelling TOTO

Veel mogelijke Nederlandse inbreng dus, in een wedstrijd waarin Liverpool uiteraard de grote favoriet is. Samen met Arsenal en Manchester City zijn The Reds in een hevige strijd om de landstitel verwikkeld terwijl Atalanta een kwakkelseizoen beleeft. Drie van de laatste competitiewedstrijden gingen verloren en ook in de heenwedstrijd van de halve finales van de Coppa Italia ging Atalanta tegen Fiorentina onderuit. Liverpool verloor van zijn laatste tien wedstrijden er maar één, de spectaculaire bekerwedstrijd tegen Manchester United. We verwachten een duidelijke overwinning voor de thuisploeg, maar mét tegendoelpunt. De laatste keer dat Liverpool de nul hield was zeven wedstrijden geleden. Heeft Koopmeiners zoals al achttien keer eerder dit seizoen een aandeel in die tegentreffer? Dan pak je ruim drie keer je inleg!

WEDTIPS
Teun Koopmeiners scoort of geeft een assist > 3.10

Waar kun je Liverpool - Atalanta zien op tv?

De heenwedstrijd in de kwartfinale van de Europa League tussen Liverpool en Atalanta wordt donderdagavond om 21.00 uur uitgezonden op Veronica.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?