Voorspelling RKC Waalwijk - Ajax: verdubbel je inzet met opnieuw geen overwinning voor Ajax

RKC Waalwijk

Voorspelling RKC Waalwijk - Ajax: verdubbel je inzet met opnieuw geen overwinning voor Ajax

Het is alarmfase 1 bij Ajax. De recordkampioen staat na de ontluisterende nederlaag in eigen huis tegen Feyenoord op de veertiende plaats. Iedere tegenstander ruikt bloed tegen de zwalkende Amsterdammers en dat zal bij RKC niet anders zijn!

RKC Waalwijk - Ajax
Eredivisie
30 september, 21.00 uur
Mandemakers Stadion, Waalwijk

De plaats op de ranglijst vertekent enigszins, omdat Ajax nog een wedstrijd in te halen heeft, maar zelfs al wint de ploeg van Maurice Steijn het inhaalduel dan komt het niet verder dan de achtste plaats. En ook winst tegen FC Volendam in eigen huis is op het moment niet vanzelfsprekend bij Ajax. Dat geldt ook voor een overwinning bij RKC. De Waalwijkers herpakten zich de laatste weken van een zwakke seizoensstart. De verrassende nummer negen van vorig seizoen begon met vier nederlagen maar won daarna van Vitesse (0-2) en thuis van FC Twente (1-0).

Voor de Amsterdammers is de wedstrijd bij RKC het begin van een aantal spannende weken. Niet alleen gaat Ajax in de Europa League op bezoek bij AEK Athene en Brighton & Hove Albion, ook het competitieprogramma liegt er niet om. Na het duel met RKC wachten achtereenvolgens AZ (thuis), FC Utrecht en PSV (beide uit). Wedstrijden die het huidige Ajax alle drie zomaar kan verliezen. Drie punten in Waalwijk zijn daarom essentieel om de situatie niet helemaal te laten escaleren. Maar de wedstrijd in twee delen tegen Feyenoord bood geen enkel aanknopingspunt om voor een goed resultaat van Ajax bij RKC te gaan. Wint Ajax opnieuw niet, dan kun je jouw inleg ruim verdubbelen!

WEDTIP 
Dubbele kans RKC of een gelijkspel > 2.25

Waar kun je RKC - Ajax zien op tv?

De Eredivisiewedstrijd tussen RKC en Ajax is zaterdagavond vanaf 21.00 uur te zien op ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?