Basketbal livestreams

Tennis Livestream Banner TOTO

Basketbal gratis live kijken bij TOTO

Geniet jij ook zo van basketbal? Dan ben je bij TOTO helemaal aan het juiste adres. Wij bieden een brede selectie van basketbalwedstrijden aan. Natuurlijk voor sportweddenschappen, maar ook in de vorm van een livestream. Zo kun je op een eenvoudige wijze wedstrijden in deze sport volgen terwijl je ook een wedje legt. Nog mooier, het is volledig gratis! Op deze pagina hebben we een duidelijk overzicht van alle basketbalcompetities die je live kunt kijken.

Basketbal livestreams

Zo stream je gratis basketbal live bij TOTO

Het kijken van een basketbalwedstrijd via livestream bij TOTO is heel erg eenvoudig. Je bezoekt ons mooie sportsbook, selecteert basketbal en je krijgt een goed overzicht van alle opties. Je ziet precies welke wedstrijden er op het programma staan. Via de tab 'Streaming' vind je de wedstrijden die beschikbaar zijn via een livestream.

Je kunt zodra de wedstrijd begint dan direct live meekijken en dat is geheel gratis. Het enige wat je nodig hebt is een geregistreerd account, wat je zo hebt aangemaakt. Terwijl je de wedstrijd live volgt, presenteren we je actuele statistieken en natuurlijk live quoteringen, omdat je op live wedstrijden mee kunt wedden. Zo maak je de sport volgen niet alleen leuker, maar ook nóg spannender!

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons basketbal sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Aanbod van basketbal livestreams per land

Land

Competitie

Livestream

USA 🇺🇸

NBA

Livestream

Argentina 🇦🇷

Liga Nacional de Básquet

Livestream

Australia 🇦🇺

National Basketball League

Livestream

British 🇬🇧

Basketball league

Livestream

British 🇬🇧

Cup

Livestream

China 🇨🇳

Chinese Basketball League & Pre-Season

Livestream

Croatia 🇭🇷

National Basketball League

Livestream

Denmark 🇩🇰

National Basketball League

Livestream

Estonia 🇪🇪

National Basketball League

Livestream

Germany 🇩🇪

German Basketball League & Cup

Livestream

Greece 🇬🇷

Greek Basketball League

Livestream

International 🌐

FIBA

Livestream

Korea 🇰🇷

Korean Basketball League

Livestream

Latvia 🇱🇻

National Basketball League

Livestream

Sweden 🇸🇪

National Basketball League

Livestream

Turkey 🇹🇷

Basketball Super League

Livestream

Er zijn wereldwijd ontzettend veel competities. Of je nu graag naar de NBA kijkt of toch liever de kleinere, maar minstens zo leuke Letse competitie, hier zit je helemaal goed. We bieden reguliere competitiewedstrijden aan, maar ook de play-offs en meer. Hieronder het overzicht van alle competities die je bij TOTO kunt volgen via een livestream. Natuurlijk kun je ook wedden op duels die we niet uitzenden, want ons sportsbook omvat nagenoeg alle belangrijke wedstrijden.

Basketbal livestreams uit de Verenigde Staten (USA)

De belangrijkste competitie ter wereld is natuurlijk de Amerikaanse NBA, waarin 30 teams het tegen elkaar opnemen. 29 teams zijn Amerikaans en één team komt uit Canada (Toronto Raptors). Bij TOTO kun je terecht voor live uitslagen, play-offs, duels in beide conferenties en meer. Dit is basketbal op het hoogste niveau, dat garant staat voor ontzettend spannende wedstrijden. Bij TOTO mis je helemaal niks! Meer weten over NBA live kijken bij TOTO? Op deze pagina vertellen we je er alles over!

National Basketball Association (NBA)

De NBA live kijken betekent genieten van het beste wat basketbal te bieden heeft. Met de grootste namen die uitkomen in deze competitie, is het jaarlijks een waar spektakel. Dit moet je gewoon gezien hebben, zeker als de spanning nóg meer toeneemt zodra de play offs gespeeld worden richting het einde van het seizoen.

Basketbal live streams uit Argentinië

Voor het hoogste niveau basketbal uit Argentinië volg je de 'Liga Nacional de Básquet'. Het Zuid-Amerikaanse land kent een boeiende competitie. Je kunt een selectie van de wedstrijden gratis via livestream bij TOTO kijken.

Liga Nacional de Básquet (Nationale Basketbal Liga)

Van het Argentijnse basketbal kan je hier bij TOTO volop genieten. We bieden livestreams van verschillende wedstrijden aan en met 20 deelnemende teams, is een seizoen goed gevuld met wedstrijden. De competitie volgt het bekende format van reguliere wedstrijden gevolgd door play-offs, dit jaarlijks van oktober tot eind april. Bij TOTO geniet je van ploegen als Instituto, Quimsa en Boca Juniors. Zet in terwijl je live meekijkt en wie weet pakt de livescore goed voor jouw weddenschap uit!

Basketbal live streams uit Australië

Het basketbal down under bestaat uit de Australia NBL en Nieuw Zeeland NBL, wat een overkoepelende organisatie is die staat voor 'National Basketball League'. In totaal komen er 9 teams uit Australië in uit en 1 team uit Nieuw-Zeeland.

National Basketball League (Nationale Basketbalcompetitie)

Met slechts 10 teams in de National Basketball League van Oceanië is het allesbehalve een grote competitie. De helft van de deelnemende teams heeft het kampioenschap ook al eens gewonnen met als koploper de Sydney Kings (7 titels) gevolgd door de Adelaide 36'ers en Melbourne Tigers (6 titels). Een seizoen duurt doorgaans van oktober tot april. Hierin spelen teams in eerste instantie een regulier seizoen met uit- en thuiswedstrijden. Later in het seizoen volgen play-offs en op basis van scores wordt de kampioen bepaald.

Basketbal live streams uit het Verenigd Koninkrijk

Liefhebber van het Britse basketbal? Zoek niet langer verder, ook de British Basketball League vind je terug in ons aanbod. Geniet van wekelijkse wedstrijden in deze competitie via een livestream. Naast de nationale league beschikken we ook over livestreams van de bekercompetitie.

British Basketball League (Britse Basketbalcompetitie)

De belangrijkste basketbalcompetitie in het Verenigd Koninkrijk kent 10 deelnemende teams, die jaarlijks tegen elkaar strijden in de periode oktober tot en met april. Het grootste gedeelte van het seizoen bestaat uit reguliere uit- en thuiswedstrijden, maar naarmate het einde van het seizoen dichterbij komt volgen de play-offs om te bepalen wie zich kampioen van het Verenigd Koninkrijk mag noemen. Geniet hier van het basketbal dat aan de overkant van de Noordzee gespeeld wordt.

British Cup (Britse Bekercompetitie)

Je kunt niet alleen genieten van de British Basketball League bij TOTO, ook hebben we nog de beschikking over live basketbal in de BBL Cup. Dit is een aparte competitie die gespeeld wordt vóór de BBL van start gaat. Hier doen dezelfde teams aan mee, al is dat wel afhankelijk van de inschrijving. Via een knock-out systeem worden een aantal wedstrijden gespeeld en de winnaar neemt de BBL Cup mee naar huis. Na dit toernooi begint de officiële Britsh Basketball League.

Basketbal live streams uit China

Ook in China wordt basketbal gespeeld en hoewel deze competitie zich niet kan meten met een aantal Westerse, maakt dat het niet minder leuk. Hier vind je namelijk precies de wedstrijden die erg kunnen verrassen, wat het boeiend maakt om te volgen. Bij TOTO ben je aan het juiste adres voor livestreams van Chinees basketbal.

Chinese Basketball Association (Chinese Basketbalcompetitie)

Met 20 deelnemende teams aan de Chinese Basketball Association heb je aan de Chinese basketbalcompetitie een goede. Per seizoen worden aan de lopende band wedstrijden gespeeld volgens het uit- en thuissysteem met later in het seizoen de gebruikelijke play-offs tot aan de finales om de kampioen te bepalen. Vanwege het tijdsverschil zijn de wedstrijden op wat ongebruikelijke momenten, maar reken maar dat het de moeite waard is. Bij TOTO mis je geen duel meer in de Chinese competitie.

Basketbal live streams uit Kroatië

Genieten van Kroatisch basketbal? Je zit hier helemaal goed, want we bieden livestreams aan van de Kroatische Premijer Liga, wat de hoogste basketbalcompetitie van het land is. Uit deze competitie zijn verschillende topspelers voortgekomen die nu uitkomen in de prestigieuze NBA, zoals Bojan Bogdanovic, Ivica Zubac en Dario Saric.

Premijer Liga (Nationale Basketbalcompetitie)

De Premijer Liga wordt van eind september tot halverwege maart gespeeld. Zodra de reguliere competitie erop zit, is het tijd voor de play-offs met tot slot de finales. Begin juni zit de competitie erop. Dit betekent dus dat je pakweg 9 maanden lang live van Kroatisch basketbal kunt genieten en dat doe je hier bij TOTO. In totaal spelen er 12 teams in mee, waaronder recordkampioen KK Cibona uit Zagreb, die 20 titels achter z'n naam heeft staan.

Basketbal livestreams uit Denemarken

De Deense basketbal competitie is vrij bescheiden. Het kent in totaal 10 deelnemende ploegen die geleid worden door Bakken Bears. Deze ploeg uit Aarhus is recordkampioen van Denemarken met meer dan 20 titels. Desalniettemin kan het behoorlijk spannend zijn in het Deense basketbal, juist omdat het niet z'n grote competitie is. Dat staat vaak garant voor verrassingen.

Basketligaen (Nationale Basketbalcompetitie)

Bij TOTO kun je live basketbal in de zogeheten Basketligaen kijken, de hoogste competitie van Denemarken. Een seizoen bestaat uit een reeks reguliere wedstrijden die uit en thuis worden gespeeld. Tegen het einde van het seizoen komen de ploegen op basis van hun prestaties uit in de play-offs. Via deze structuur wordt uiteindelijk de kampioen bepaald. Reken maar dat het zeker tegen het einde van het seizoen razendspannend is en hier bij TOTO mis je niets van deze schitterende duels!

Basketbal livestreams uit Estland

Net zoals in de andere Baltische staten is basketbal ook in Estland een zeer populaire sport. De competitie heet met een lastige naam 'Korvpalli Meistriliiga'. De sport is een belangrijk onderdeel van de cultuur en geniet daarom veel aandacht. Het verdient ook zeker onze aandacht, want het is een uitstekende competitie om te volgen. Je kunt hier bij TOTO livestreams van de Korvpalli Meistriliiga kijken!

Korvpalli Meistriliiga (Nationale Basketbalcompetitie)

Hoewel de naam lastig is, gaat het hier natuurlijk gewoon om de nationale basketbal league. Hier komen slechts 9 teams in uit, wat het een kleine competitie maakt. Een kleine competitie betekent echter dat ploegen gewaagd zijn aan elkaar en na de reguliere duels in een seizoen kan het plots weer veranderen als de play-offs gespeeld worden. Deze competitie is zeker de moeite waard om te volgen en daarom bieden wij jou livestreams aan.

Basketbal live streams uit Duitsland

Basketbal uit Duitsland live kijken doe je hier bij TOTO. We hebben van zowel de reguliere competitie livestreams beschikbaar, alsook van de basketbal cup. Kortom, je mist helemaal niks van het basketbal dat bij onze oosterburen gespeeld wordt!

Basketball Bundesliga (Duitse Basketbalcompetitie)

De belangrijkste basketbalcompetitie in Duitsland is de Basketball Bundesliga. Aan deze competitie doen in totaal 18 teams mee en het wordt al sinds 1938 gespeeld. Het Duitse basketbal staat wereldwijd gezien vrij hoog genoteerd en daarom is het de moeite waard om de basketbalwedstrijden live te kijken. Een seizoen wordt van eind september tot in de loop van juni gespeeld. De competitie hanteert het veelgebruikte round-robin format met aansluitend play-offs en finales. Niks missen van topclubs als Alba Berlin, Bayern Munich en Ratiopharm Ulm? Bij TOTO zie je deze clubs schitteren via onze livestreams!

Basketball Bundesliga-Pokal (Duitse Bekercompetitie)

Naast dat er gespeeld wordt in de gewone competitie, doen Duitse basketbalclubs ook mee aan de BBL Cup ofwel Basketball Bundesliga-Pokal. Dit is de bekercompetitie die eind september van start gaat en tot voorbij de helft van februari duurt. De wedstrijden in deze competitie zijn minstens zo belangrijk als competitieduels en daarom razend spannend. Naast dat je bij TOTO geniet van de Basketball Bundesliga, volg je ook de basketbal wedstrijden live in de BBL Pokal competitie.

Basketbal live streams uit Griekenland

Het Griekse basketbal staat bij de internationale organisatie FIBA in de top 10 van beste competities ter wereld, wat wel aangeeft dat dit een belangrijke competitie is. De nationale competitie wordt simpelweg de Basketball League genoemd en is het hoogst haalbare voor basketballers uit het land. Wij bieden van deze competitie livestreams aan.

A1 Basketball League (Griekse Basketbalcompetitie)

De A1 Basketball League in Griekenland wordt door 12 teams gespeeld, waarbij de samenstelling jaarlijks varieert vanwege promotie en degradatie van en naar de lagere divisie. Het kampioenschap vindt van oktober tot eind mei plaats. Tijdens dit seizoen vind je een uitgebreid aanbod van duels in ons sportsbook. Je geniet hier live van wedstrijden die gespeeld worden door Olympiacos, Panathinaikos, Aris en meer!

Internationale basketbal livestreams

De FIBA is de internationale basketbal bond waarop wereldwijd allerlei bonden zijn aangesloten. Hieronder vallen vijf deelgebieden. De Amerikaanse competities, het Afrikaans kampioenschap per land, Europese competities, Azië en natuurlijk Oceanië. Als overkoepelende organisatie zijn zij verantwoordelijk voor meerdere toernooien. Zo organiseren ze bijvoorbeeld de Eurobasket, AfroBasket en meer.

FIBA (Internationaal/Club/Basketball Champions League Europe & Americas)

Met veel internationale competities, waaronder kampioenschappen en de Champions League onder het basketbal per deelgebied, zijn er duels te bekijken vanuit alle hoeken van de wereld. Met name de grote internationale toernooien zijn puur genieten, omdat de ploegen hier extreem aan elkaar gewaagd kunnen zijn. Zodra nieuwe toernooien van start gaan, vind je hier bij TOTO het overzicht van livestreams.

Basketbal livestreams uit Zuid-Korea (Korea)

Net zoals in China wordt basketbal ook in het Aziatische land Zuid-Korea gespeeld. De sport is hier de laatste jaren steeds populairder geworden en dit maakt ook dat de duels interessanter zijn geworden. Daarom kun je bij ons de Korean Basketball League volgen via livestreams, wat de nationale competitie is.

Korean Basketball League (Koreaanse Basketbalcompetitie)

De Korean Basketball League bestaat sinds 1997 en is dus nog een jonge competitie, maar het heeft zich bewezen als een competitie waarin genoeg potentie zit. In totaal nemen 10 clubs uit het hele land het in een seizoen tegen elkaar op. In eerste instantie via reguliere competitieduels met afsluitend aan het einde van het seizoen de play-offs. Je kunt deze mooie competitie hier live bij TOTO kijken, maar weet wel dat de uitzendtijden wat ongebruikelijk zijn vanwege het tijdsverschil.

Basketbal live streams uit Letland

Volg je graag Oost-Europees basketbal? Dan is het interessant om de Baltische staten in de gaten te houden. Hier is de sport erg populair en we bieden hier bij TOTO wedstrijden uit de Latvijas Basketbola Liga aan, oftewel de nationale basketballeague uit Letland.

Latvijas Basketbola Liga (Nationale Basketbalcompetitie)

In het Oosten van Europa staat de nationale basketbal league erg hoog genoteerd. Dit komt doordat het een populaire sport onder de bevolking is. Populairder nog dan voetbal, wat eigenlijk Europa domineert als populairste sport. De Letse competitie heeft ook spelers voortgebracht die later in de NBA uitkwamen. Als competitie is het echter een kleine, want er doen slechts 6 clubs mee op het hoogste niveau, wat jaarlijks voor veel spanning zorgt. Die spanning ervaar je hier bij het kijken van Lets basketbal.

Basketbal live streams uit Rusland

Voor Russisch basketbal heb je de nationale league. Hier bij TOTO hebben we livestreams beschikbaar van de VTB League. Dit is een internationaal Oost-Europees toernooi waar doorgaans 12 teams aan meedoen.

VTB League

Dit is een toernooi waar clubs uit voornamelijk Letland, Litouwen, Oekraïne, Polen en Rusland in uitkomen. De samenstelling kan per editie echter veranderen, zo hebben door de jaren heen ook clubs uit Belarus en Kazachstan meegedaan. Wat de competitie erg interessant maakt is dat hier clubs in uitkomen die NBA-spelers hebben aangetrokken, die vaak smaakmakers waren. De jaarlijkse samenstelling varieert regelmatig, waardoor elke editie weer erg boeiend is. Je volgt het hier bij TOTO.

Basketbal livestreams uit Zweden

De hoogste Zweedse basketbalcompetitie heet 'Svenska Basketligan' of ook wel Zweedse basketbal league. Voor de wedstrijden in deze competitie ben je bij ons livestream aanbod aan het juiste adres. Wij bieden een selectie van wedstrijden uit deze competitie aan.

Svenska Basketligan (Nationale Basketbalcompetitie)

De Zweedse basketbalcompetitie is er een van relatief beperkte omvang. In totaal doen er 11 ploegen mee, zoals de Norrköping Dolphins, die de afgelopen zes jaar vier keer kampioen werden. Andere hoogvliegers in deze competitie zijn Luleå en Södertälje Kings. De Zweedse competitie hanteert het bekende format, zo volgen na de reguliere wedstrijden de play-offs met tot slot de knock-outronde en de finale. Hoe verder het seizoen vordert, hoe spannender het wordt en dat wil je echt niet missen! Kijk daarom deze competitie via onze basketbal livestream.

Basketbal live streams uit Turkije

Genieten van Turks basketbal? Misschien niet het eerste land dat je in verband brengt met basketbal, maar vergis je niet. Het Turkse basketbal kan zeer vermakelijk zijn om te kijken. Klinkt interessant? Dan volg je hier bij TOTO de Basketbol Süper Ligi. Wij bieden een selectie van wedstrijden in deze nationale competitie aan.

Basketbol Süper Ligi (Nationale Basketbalcompetitie)

Wist je dat de Turkse basketbal league gezien wordt als een competitie die behoorlijk veel potentie heeft? De sport is steeds populairder aan het worden in het land en de nationale competitie kun je live kijken terwijl je een wedje legt. De competitie hanteert het format van een regulier seizoen gevolgd door play-offs en finales. In totaal komen er 16 teams in deze competitie uit. Anadolu Efes is de meest succesvolle ploeg met 16 landstitels, gevolgd door Fenerbahçe met 10 titels. Die eerste werd vorig jaar trouwens voor de tweede keer Europees kampioen. Zegt genoeg over de kwaliteiten, niet?

Veel gestelde vragen

Waar kan je live basketbal kijken?

Op televisie kun je slechts een selectie van wedstrijden live kijken, aangezien dit afhankelijk is van de uitzendrechten en wie die bezit. Bij TOTO heb je een veel completer aanbod met wedstrijden uit allerlei competities. Bezoek ons sportsbook en onder basketbal bij het tabje 'Streaming' vind je een brede selectie van wedstrijden.

Waar wordt basketbal uitgezonden?

Via ons sportsbook onder basketbal en dan de optie 'Streaming'. Als je op televisie basketbal wilt kijken, moet je een abonnement op Ziggo Sport hebben voor de BNXT League. Voor het kijken van de NBA moet je een abonnement op ESPN hebben. Bekijk op de websites van deze zenders wat ze precies in het assortiment hebben.

Hoe gratis NBA kijken?

Gratis NBA kijken kan hier bij TOTO. In het sportsbook vind je een schema van alle wedstrijden die op het programma staan en welke we live aanbieden. Zo kun je heel eenvoudig gratis duels in de belangrijkste basketbalcompetitie ter wereld volgen en dat gehele gratis.

Waar kan ik EuroBasket kijken?

Het Europese kampioenschap basketbal voor mannen wordt uitgezonden door Ziggo Sport, al is dat per jaar wel afhankelijk van de uitzendrechten. Zolang Ziggo Sport deze rechten aankoopt, is het kampioenschap daar te volgen.