Competitie specials Keuken Kampioen Divisie: in iedere wedstrijd een doelpunt in beide helften?

De vrijdagavond van de Keuken Kampioen Divisie wordt nog leuker met de Competitie Specials van TOTO

Vrijdagavond, Keuken Kampioen Divisie-avond! Een volledig programma deze keer, en dat betekent dat op tien velden de bal gaat rollen om 20.00 uur. En dus staan er weer mooie competitie specials klaar!Keuken Kampioen Divisie 
10 wedstrijden
19 november 2021
20.00 uur

BEKIJK DE COMPETITIE SPECIALS

Wat zijn competitie specials?

Wanneer er minstens vier wedstrijden op één dag uit de Keuken Kampioen Divisie (of Eredivisie, Premier League of Bundesliga) worden gespeeld, biedt TOTO competitie specials aan. Met deze speciale wedopties zet je niet in op losse wedstrijden, maar op alle wedstrijden tegelijk of een selectie daarvan.

Welke competitie specials zijn er?

Er zijn verschillende varianten competitie specials. De meeste specials gaan over doelpunten. Scoren álle teams bijvoorbeeld, met de wedoptie Beide teams scoren in iedere wedstrijd, of wordt er in iedere wedstrijd in beide helften gescoord. Of denk aan het totaal aantal doelpunten van alle wedstrijden samen. Daarnaast zijn er verschillende combinaties van uitkomsten van wedstrijden geselecteerd. Voor deze vrijdag bijvoorbeeld Emmen, NAC Breda en Roda JC winnen met 2 doelpunten verschil of meer.

Een nieuw doelpuntenfestijn?

In de Keuken Kampioen Divisie is het vaak feest als het om doelpunten gaat. Vorige week speelden Excelsior en Almere City bijvoorbeeld nog met 4-4 gelijk. En speelronde 14, twee weken geleden, was goed voor 39 doelpunten in totaal. Gebeurt dat vrijdag weer, dan pak je daar zeven keer je inleg mee. Maar we kijken voor deze speelronde naar een special met een quotering van maar liefst 80. 80?! Ja! Want dat krijg je wanneer in iedere wedstrijd in beide helften gescoord wordt. Zo wordt speelronde 16 wel heel spannend!

WEDTIP
Competitie special: een doelpunt beide helften van iedere wedstrijd > 80.00

Waar kun je de Keuken Kampioen Divisie zien op tv?

De Keuken Kampioen Divisie wedstrijden kun je vrijdagavond volgen op in het schakelprogramma op ESPN 1.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!