Vrijdagavond is Keuken Kampioen Divisie-avond! Met negen wedstrijden deze vrijdag een bijna volledig programma, alleen Jong PSV en ADO Den Haag komen maandag pas in actie. Een ideaal moment om de competitie specials van TOTO er eens bij te pakken!

Keuken Kampioen Divisie 
9 wedstrijden
17 augustus 2021
20.00 uur

BEKIJK DE COMPETITIE SPECIALS

Wat zijn competitie specials?

Wanneer er minstens vier wedstrijden op één dag uit de Keuken Kampioen Divisie (of Eredivisie, Premier League of Bundesliga) worden gespeeld, biedt TOTO competitie specials aan. Met deze speciale wedopties zet je niet in op losse wedstrijden, maar op alle wedstrijden tegelijk of een selectie daarvan.

Welke competitie specials zijn er?

Er zijn verschillende varianten competitie specials. De meeste specials gaan over doelpunten. Scoren álle teams bijvoorbeeld, met de wedoptie Beide teams scoren in iedere wedstrijd, of wordt er in iedere wedstrijd in beide helften gescoord. Of denk aan het totaal aantal doelpunten van alle wedstrijden samen. Daarnaast zijn er verschillende combinaties van uitkomsten van wedstrijden geselecteerd. Voor deze vrijdag bijvoorbeeld De Graafschap, Volendam en Roda JC winnen met 2 doelpunten verschil of meer.

Een nieuw doelpuntenfestijn?

Afgelopen maandag was het een waar doelpuntenfestijn bij de vijf wedstrijden die werden gespeeld in de Keuken Kampioen Divisie. Mede door de 6-3 overwinning van Jong Ajax op NAC Breda vielen er 24 doelpunten te bewonderen. Een gemiddelde van bijna 5 per wedstrijd! Wordt het vrijdag weer zo’n feest? Als er minstens 38 doelpunten verspreid over de 9 wedstrijden vallen, pak jij 16 keer je inleg!

WEDTIP
Competitie special: over 37,5 doelpunten in 9 vrijdagavond KKD-wedstrijden > 16.00

Waar kun je de Keuken Kampioen Divisie zien op tv?

De Keuken Kampioen Divisie wedstrijden kun je vrijdagavond volgen op in het schakelprogramma op ESPN 1.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots