Naast FC Emmen is ook FC Volendam zeker van promotie naar de Eredivisie. Dat betekent niet dat er in de laatste twee speelrondes van de Keuken Kampioen Divisie niks meer op het spel staat. Gaat Almere City bijvoorbeeld met de periodetitel aan de haal en welke clubs plaatsen zich voor de play-offs? Vrijdag de één na laatste speelronde, waarvoor wij interessant specials uitlichten!

Keuken Kampioen Divisie 
10 wedstrijden
29 april 2022
20.00 uur

BEKIJK DE COMPETITIE SPECIALS

Wat zijn competitie specials?

Wanneer er minstens vier wedstrijden op één dag uit de Keuken Kampioen Divisie (of Eredivisie, Premier League of Bundesliga) worden gespeeld, biedt TOTO competitie specials aan. Met deze speciale wedopties zet je niet in op losse wedstrijden, maar op alle wedstrijden tegelijk of een selectie daarvan.

Welke competitie specials zijn er?

Er zijn verschillende varianten competitie specials. De meeste specials gaan over doelpunten. De wedoptie Over 1,5 doelpunten in iedere wedstrijd kan een hele interessante zijn. Je verdient er zes keer je inleg mee terug! Of denk aan het totaal aantal doelpunten van alle wedstrijden samen. Daarnaast zijn er verschillende combinaties van uitkomsten van wedstrijden geselecteerd. Voor deze vrijdag bijvoorbeeld FC Volendam, De Graafschap en Roda JC winnen met 2 goals verschil of meer.

Doelpunt in beide helften

Een andere populaire competitie special is doelpunt in beide helften van iedere wedstrijdDat wil dus zeggen dat in alle tien wedstrijden een doelpunt voor en een doelpunt na rust gemaakt wordt, waarbij het niet uitmaakt welk team scoort. En dat is in de Keuken Kampioen Divisie, waar doelpunten vaak alles behalve schaars zijn, zeker niet onmogelijk en er staat met 100,00 ook nog eens een meer dan heerlijke quotering tegenover!

WEDTIP
Competitie special: doelpunt in beide helften van iedere wedstrijd > 100,00

Andere wedopties

Voor de duels van vrijdagavond zijn er naast de Competitie Specials ook TOTO Specials op de losse wedstrijden. We hebben een paar van deze Specials voor je uitgelicht.

WEDTIPS
Thomas Verheijdt scoort doelpunt en ADO Den Haag wint van Almere > 3,70

Emmen wint van Eindhoven, beide teams scoren en Over 3,5 goal > 6,75

Volendam wint van Dordrecht, beiden teams scoren en Robert Mühren scoort > 2,90

Waar kun je de Keuken Kampioen Divisie zien op tv?

De Keuken Kampioen Divisie wedstrijden kun je vrijdagavond volgen op in het schakelprogramma op ESPN 1.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots