Keuken Kampioen Divisie - TOTO

Competitie specials Keuken Kampioen Divisie: we gaan weer van start!

De Keuken Kampioen Divisie is terug! Vrijdag wordt de competitie afgetrapt met zeven wedstrijden, met onder andere de topper tussen Heracles Almelo en ADO Den Haag. En dus zijn er ook weer heerlijke competitie specials!

Keuken Kampioen Divisie 
7 wedstrijden
5 augustus 2022
20.00 uur

BEKIJK DE COMPETITIE SPECIALS

Wat zijn competitie specials?

Wanneer er minstens vier wedstrijden op één dag uit de Keuken Kampioen Divisie (of Eredivisie, Premier League of Bundesliga) worden gespeeld, biedt TOTO competitie specials aan. Met deze speciale wedopties zet je niet in op losse wedstrijden, maar op alle wedstrijden tegelijk of een selectie daarvan.

Welke competitie specials zijn er?

Er zijn verschillende varianten competitie specials. De meeste specials gaan over doelpunten. De wedoptie Over 1,5 doelpunten in iedere wedstrijd kan een hele interessante zijn. Je verdient er ruim 3,5 keer je inleg mee terug. Of denk aan het totaal aantal doelpunten van alle wedstrijden samen. Krijgen we een doelpuntrijke eerste speeldag in de Keuken Kampioen Divisie? Vallen er gemiddeld vier doelpunten per wedstrijd pak je zeven keer je inleg. Daarnaast zijn er verschillende combinaties van uitkomsten van wedstrijden geselecteerd. Voor deze vrijdag bijvoorbeeld Roda JC, FC Eindhoven en TOP Oss winnen met 2-1, 3-1 of 4-1.

Doelpunt in beide helften

Een andere populaire competitie special is doelpunt in beide helften van iedere wedstrijdDat wil dus zeggen dat in alle zeven wedstrijden een doelpunt voor en een doelpunt na rust gemaakt wordt, waarbij het niet uitmaakt welk team scoort. En dat is in de Keuken Kampioen Divisie, waar doelpunten de afgelopen seizoenen vaak alles behalve schaars zijn geweest, zeker niet onmogelijk en er staat met 21.00 ook nog eens een heerlijke quotering tegenover!

WEDTIP
Competitie special: doelpunt in beide helften van iedere wedstrijd > 21.00

Andere wedopties

Voor de duels van vrijdagavond zijn er naast de Competitie Specials ook TOTO Specials op de losse wedstrijden. We hebben een paar van deze Specials voor je uitgelicht.

WEDTIPS
Bilal Basacikoglu scoort voor Heracles tegen ADO Den Haag en wint met 1-0, 2-0 of 2-1 > 9.00

FC Eindhoven wint bij FC Den Bosch, beide teams scoren en Over 3,5 goal > 5.40

Waar kun je de Keuken Kampioen Divisie zien op tv?

De Keuken Kampioen Divisie wedstrijden kun je vrijdagavond volgen op in het schakelprogramma op ESPN 1.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!