Competitie specials Keuken Kampioen Divisie: 7 heerlijke wedstrijden!

Keuken Kampioen Divisie - TOTO

Vrijdag weer een heerlijke speelronde in de Keuken Kampioen Divisie! Er zijn zeven wedstrijden, waaronder de topper Willem II – Heracles Almelo; de koploper tegen de nummer vijf én een duel tussen twee ploegen die vorig seizoen nog Eredivisie speelden. Voor deze speelronde hebben wij weer wat interessante competitie specials voor je uitgezocht!

Keuken Kampioen Divisie
7 wedstrijden
4 november 2022, 20.00 uur

BEKIJK DE COMPETITIE SPECIALS

 

Wat zijn competitie specials?

Wanneer er minstens vier wedstrijden op één dag uit de Keuken Kampioen Divisie (of Eredivisie, Premier League of Bundesliga) worden gespeeld, biedt TOTO competitie specials aan. Met deze speciale wedopties zet je niet in op losse wedstrijden, maar op alle wedstrijden tegelijk of een selectie daarvan.

Welke competitie specials zijn er?

Er zijn verschillende varianten competitie specials. De meeste specials gaan over doelpunten. De wedoptie Over 1,5 doelpunten in iedere wedstrijd kan een hele interessante zijn. In de vaak doelpuntrijke Keuken Kampioen Divisie geen ondenkbare uitkomst en je pakt er bijna vier keer je inleg mee. Of denk aan het totaal aantal doelpunten van alle wedstrijden samen. Vallen er gemiddeld zo’n 3,5 doelpunten per wedstrijd, dan pak je drie keer je inleg. Daarnaast zijn er verschillende combinaties van uitkomsten van wedstrijden geselecteerd. Voor deze vrijdag bijvoorbeeld ADO Den Haag, PEC Zwolle en Willem II winnen met twee goals verschil of meer (35.00).

Doelpunt in beide helften

Een andere populaire competitie special is doelpunt in beide helften van iedere wedstrijdDat wil dus zeggen dat in alle tien wedstrijden een doelpunt voor en een doelpunt na rust gemaakt wordt, waarbij het niet uitmaakt welk team scoort. En dat is in de Keuken Kampioen Divisie, waar goals vaak alles behalve schaars zijn geweest, zeker niet onmogelijk. En er staat met 22,50 ook nog eens een heerlijke quotering tegenover! Durf jij deze weddenschap aan te gaan?

WEDTIP
https://sport.toto.nl/wedden/wedstrijd/416310/vrijdag-kkd-specials-7-wedstrijdenCompetitie special: doelpunt in beide helften van iedere wedstrijd > 22,50

De Keuken Kampioen Divisie wedstrijden kun je vrijdagavond volgen op in het schakelprogramma op ESPN 1.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO?