Gratis cricket livestream kijken

Livestreams TOTO Sport

Wist je dat cricket één van de populairste sporten ter wereld is? In ons kikkerlandje mogen we dan vooral bezig zijn met voetbal (en de Formule 1), wereldwijd is cricket na voetbal de meest gespeelde sport. Dat heeft een reden, het is namelijk volkssport nummer 1 in India en omstreken, en ja... daar wonen ontzettend veel mensen. Maar er wordt natuurlijk in veel meer landen cricket gespeeld, maar dat hoeven we je vast niet te vertellen als je op zoek bent naar livestreams.

Daarover kunnen we je wel vertellen dat je niet langer verder hoeft te zoeken. Bij TOTO kun je namelijk gratis naar cricket livestreams kijken. Wij bieden in ons sportsbook een uitgebreide selectie van internationale wedstrijden aan, zodat jij niets meer mist. En dat is handig, want waar kijk je op de Nederlandse tv naar deze sport? Precies. Geen zorgen, bij ons zit je goed voor live cricket!

Stream Cricket

Stream cricket gratis bij TOTO

Kijk live naar cricket uit India, Zuid-Afrikaanse wedstrijden, maar ook de Europese series. Cricket op absoluut topniveau; als liefhebber weet je dat dit schitterende partijen kunnen zijn. Wij bieden een uitgebreid scala van internationale cricketwedstrijden aan via live streaming, zodat je de wedstrijden kijkt op het moment dat ze gespeeld worden.

Het is eenvoudig. Volg de onderstaande stappen en je bent klaar om van de sport te genieten. Het is zo gemakkelijk, dat je binnen 1 minuut klaar bent!

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons cricket sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar het toernooi of de wedstrijd die jij wil zien

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk cricket wedstrijden live!

De cricket live streaming is opgedeeld in verschillende competities. Zo heb je Indisch cricket dat gespeeld wordt in India en Pakistan, maar ook Europees cricket. In ons sportsbook navigeer je in een mum van tijd naar de categorie 'Cricket' waar je vervolgens een keuze maakt uit de competitie of kiest voor 'Internationaal'. Check de tab 'Live streaming' en voilà, je checkt de sport live. De wedstrijden worden op dat moment gespeeld en natuurlijk geniet je van hoge beeldkwaliteit. Zo mis je geen enkel duel meer!

Speel mee met cricket

Meespelen met cricket? Dat kan! Bij onze live streaming bieden we de mogelijkheid om niet alleen de cricketwedstrijden te bekijken, maar ook om in te zetten op een breed scala aan weddenschappen. Het leuke hiervan is dat de weddenschappen aangepast worden op het spelverloop. Dit zie je terug in de odds, die continu veranderen en dus automatisch spannendere bets opleveren. Je kijkt live, speelt mee en dat alles vanuit je hand. Download onze TOTO app, log in en speel mee. Of gebruik onze mooie website via je laptop of pc. Wat jij wilt!

Speel mee