Livestream Darts bij TOTO

Tennis Livestream Banner TOTO

Darts ofwel darten werd van oudsher gespeeld in Engelse pubs ter ontspanning, net zoals dat je dit tegenwoordig ook veelvuldig in de Nederlandse kroegen ziet. Het spel is immers eenvoudig en voor iedereen toegankelijk. Toch is het tegenwoordig niet zomaar een ‘simpel’ kroegspelletje, het is een heuse sport die wereldwijd enorm veel populariteit geniet. Zo zijn er aan de lopende band grote toernooien en kampioenschappen. Hier kun je op inzetten en terwijl je een wedje legt, kan je genieten van een gratis darts livestream hier bij TOTO!

Stream darts LIVE bij TOTO

Aangeboden livestream darts bij TOTO

Je kunt bij TOTO deelnemen met een bet aan een brede variatie van duels en die bekijken via een gratis darts livestream. Hieronder valt de Premier League darts, maar ook lokale toernooien en wat er nog meer via PDC TV beschikbaar is. Wij maken op basis van aanstaande duels een selectie uit wat we via een livestream aanbieden. Blijf dus de live sectie in de gaten houden voor de dartwedstrijden die jij graag wilt kijken.

Hieronder ons complete aanbod in live darts, maar weet dat het erg periode gebonden is. Veel toernooien zijn slechts eenmaal per jaar.

Competitie

Spelers

Livestream

PDC Darts World Championship

🇪🇺 International

Livestream

Premier League Darts

🇪🇺 International

Livestream

Masters

🇪🇺 International

Livestream

UK OPEN

🇪🇺 International

Livestream

European Championships

🇪🇺 International

Livestream

Player Championship events

🇪🇺 International

Livestream

Player championship finals

🇪🇺 International

Livestream

World Cup of Darts

🇪🇺 International

Livestream

World Matchplay

🇪🇺 International

Livestream

Champions League of Darts

🇪🇺 International

Livestream

World Grand Prix

🇪🇺 International

Livestream

World Series (Bahrein, Denmark, USA, Australia, NZ)

🇪🇺 International

Livestream

European Tour

🇪🇺 International

Livestream

Grand Slam

🇪🇺 International

Livestream

Zo stream je live darts gratis bij TOTO

In ons sportsbook bieden we een live sectie aan, waar je van diverse sporten live de wedstrijden kunt bekijken. Hieronder vallen voetbal, tennis, handbal en natuurlijk ook darts. Wij bieden een selectie van wedstrijden uit onder andere de Premier League darts live aan, alsook duels in andere toernooien. Je kunt dit alles via livestream volgen.

Bezoek het sportsbook, navigeer naar ‘Live wedden’. Kies hier voor live darten en je kijkt gelijk mee. Zo eenvoudig is het. Aan een account heb je voldoende om darts online te kijken. Maak het voor jezelf nog wat spannender en zet in op jouw favoriet. Is dat Michael van Gerwen, Peter Wright, James Wade, Michael Smith of ga je voor een underdog als Nathan Aspinall?

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons darts sportsbook.

  • Klik bovenaan op ‘Streaming’ en kies zoek naar de competitie die je wil streamen.

  • Klik op het 'live kijken' icoon en het kijken kan beginnen!

Livestream Darts

Veelgestelde vragen

Waar kan ik gratis live darts kijken?

Om alle dartswedstrijden te kunnen kijken is het noodzakelijk een abonnement te hebben op betaalzender/streamingdienst Viaplay of PDC TV. Je kunt bij TOTO echter ook terecht voor een selectie aan duels. Die bieden wij aan via livestreams, die je gratis kunt volgen mits je een geregistreerd account hebt. Je hoeft dus niet per se een maandabonnement af te sluiten bij bijvoorbeeld Viaplay. Bekijk ons live aanbod om te zien welke streams beschikbaar zijn, dit zonder advertenties.

Waar kan ik darts kijken vandaag?

Darts live kijken kan via de betaalzender Viaplay, die in 2022 de rechten verkreeg op alle wedstrijden die onder de PDC vallen. RTL 7 zendt sinds januari 2023 wedstrijden uit die niet onder de PDC vallen. Voor de belangrijkste wedstrijden heb je een Viaplay abonnement nodig. Minder belangrijke wedstrijden kijk je via RTL. Verder kun je darts volgen via een live stream bij TOTO. Ook is er nog de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten op PDC TV. Dit is de officiële organisatie van diverse toernooien, die live darts streamt.

Welke tv-zender zendt darts uit?

Dit zijn Viaplay en RTL 7. Viaplay heeft de uitzendrechten voor de PDC-wedstrijden, RTL 7 zendt de wat minder grote toernooien uit.

Hoe laat is het darten vanavond?

Er worden bijna dagelijks dartwedstrijden gespeeld, maar de belangrijkste zijn meestal op donderdagavond. De tijden variëren echter, omdat darts de wereld aan het veroveren is. Zo worden er ook toernooien gespeeld in het Midden-Oosten, alsook in Australië en meer, waardoor de uitzendtijden erg variabel zijn. Belangrijke wedstrijden worden in Europa veelal na 20:00 uur gespeeld.