Dilrosun en Paixão keren terug op trainingsveld van Feyenoord

TOTO nieuws

ROTTERDAM – Trainer Arne Slot hoopt dat hij donderdag tijdens het bekerduel met PEC Zwolle weer een beroep kan doen op Javairô Dilrosun en Igor Paixão. Beide aanvallers raakten zondag geblesseerd tijdens de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht. Ze keerden woensdag weer terug op het trainingsveld.

“We hebben nog 24 uur om te bepalen of we hen wel of niet gaan gebruiken”, vertelde Slot woensdag tijdens een persconferentie. De coach van Feyenoord mist voorlopig nog wel de geblesseerde Gernot Trauner en Quinten Timber.

Slot liet verder doorschemeren dat Mats Wieffer een kans krijgt op het middenveld. Slot gaat niet rouleren tegen PEC Zwolle, de huidige nummer 2 van de Keuken Kampioen Divisie. Hij kiest ook niet voor een andere doelman.

Feyenoord wilde zich graag versterken met Ramiz Zerrouki. De koploper van de Eredivisie was naar verluidt bereid om 8 miljoen euro voor de middenvelder van FC Twente te betalen. Maar de club uit Enschede wil pas na het seizoen over een vertrek van Zerrouki praten. Slot vindt het jammer dat de onderhandelingen over de komst van de Amsterdammer van Algerijnse afkomst zijn afgebroken. “Maar ik ken de financiële mogelijkheden van onze club”, zei hij. “We gaan met alle plezier weer verder.”

ZET IN & WIN!