In Nederland kijken we dit weekend natuurlijk vooral uit naar het duel tussen Bosnië-Herzegovina en Oranje, maar zondagavond staat ook het duel tussen de regerend wereldkampioen en de regerend Europees kampioen op het programma. Over Frankrijk-Portugal gaat onze extra wedtip!

Portugal speelde donderdag met 0-0 gelijk in een oefenwedstrijd tegen Spanje. Daarmee kwam er een einde aan een reeks van elf wedstrijden waarin het minstens één keer scoorde. Voor de laatste keer dat Portugal twee wedstrijden op rij niet wist te scoren, moeten we terug naar 2012. Je voelt ‘m aankomen, wij verwachten dat Portugal gaat scoren in Parijs!

En dan denken we natuurlijk aan één man. Cristiano Ronaldo nam in die reeks van elf wedstrijden precies de helft van de 32 Portugese doelpunten voor zijn rekening. Tegen Zweden tekende CR7 voor zijn 99e en 100e interlandgoal. Een doelpunt van Ronaldo tegen Frankrijk levert jou al 2.54 keer je inleg op. Maar scoort de Portugese topscorer zoals in vijf van de laatste tien interlands waarin hij meedeed meer dan één keer, dan wordt het écht interessant!

WEDTIP
Ronaldo scoort twee keer of meer > 8.50

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Wat vind jij van deze wedtips?