Je dacht waarschijnlijk al, waar blijft die extra wedtip nou? Hier is die hoor! We gaan naar de Premier League waar zondag met Manchester City – Liverpool een kraker van jewelste op het programma staat. Gaat goudhaantje Diogo Jota weer het verschil maken?

Liverpool’s spitsentrio Mo Salah-Sadio Mané-Roberto Firmino leek onafscheidelijk. Maar de laatste weken klopt er een Portugees nadrukkelijk op de deur. De 23-jarige Jota, die deze zomer voor zo’n 45 miljoen euro werd overgenomen van Wolverhampton Wanderers, is helemaal ‘los’. Tegen Sheffield United en West Ham United (allebei 2-1) maakte Jota de winnende goal. Ook in de laatste twee Champions League-wedstrijden tegen Midtjylland en Atalanta was de Portugees international trefzeker met respectievelijk één en drie doelpunten. Jürgen Klopp kan eigenlijk niet meer om hem heen.

Krijgt Jota ook in de topper tegen Manchester City een basisplek? Scoren gaat hij volgens ons sowieso doen. City is trouwens geen favoriete tegenstander van Liverpool. De landskampioen won slechts één van de laatste vier onderlinge Premier League-duels. Maar de formatie van Pep Guardiola beleeft een matig seizoen; City staat tiende. Liverpool heeft inmiddels de koppositie weer ‘gewoon’ gepakt. Daarom verwachten wij dat The Reds nu wel van de The Citizens winnen. Ga jij cashen dankzij deze extra wedtip met top-quotering?!

Jota scoort en Liverpool wint met 0-2, 1-2 of 1-3 > 12.00

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Wat vind jij van deze wedtip?