Weer terug van (even) weggeweest: de extra wedtip! Dit keer lichten we een mooie price-boost uit bij de topper van dinsdagavond in La Liga tussen Real Sociedad en Atlético Madrid. En deze gaat natuurlijk over wie anders dan Luis Suárez!

Atlético gaat lekker dit seizoen. De formatie van Diego Simeone staat bovenaan in de competitie met 29 punten. Dat zijn er evenveel als stadsgenoot Real, dat wel twee wedstrijden meer speelde. Achter Real vinden we het verassende Sociedad terug op een derde plek. De Baksen begonnen uitstekend aan het seizoen, maar wachten inmiddels al precies een maand op een overwinning. We mogen Atlético dus wel als favoriet bestempelen.

Suárez is de man die werd binnengehaald om Atlético naar nieuwe successen de leiden. Maar het coronavirus gooide in november roet in het eten van de Uruguayaan. Begin deze maand keerde de 33-jarige aanvaller terug. Het wilde nog niet echt vlotten; doelpunten bleven uit voor Suárez en hij werd ook een aantal keer voortijdig gewisseld. Afgelopen weekend liet hij eindelijk weer van zich horen. De oud-speler van Barcelona maakte de eerste twee goals tegen Elche en dat bleek de opmaat naar de 3-1 zege. Gaat Suárez die lijn tegen Sociedad doortrekken door weer als eerste op het scorebord te komen? Dan is deze price-boost héél interessant op om in te zetten!

Suárez scoort eerste goal > was 4.95, nu 5.50!

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

Wat vind jij van deze wedtip?