Feyenoord verslaat Strasbourg op trainingskamp in Portugal

 

ALMANCIL – Feyenoord heeft op het trainingskamp in Portugal een oefenwedstrijd tegen Strasbourg met 1-0 gewonnen. Mohamed Taabouni maakte na ruim een uur spelen uit een vrije trap het enige doelpunt in het lege Estádio Algarve in Almancil, het stadion dat werd gebruikt tijdens het EK 2004 in Portugal.

Trainer Arne Slot vloog maandag met 31 spelers naar de Algarve, onder wie één van de drie WK-gangers van Feyenoord. Aanvaller Alireza Jahanbakhsh werd met Iran al in de groepsfase uitgeschakeld in Qatar en sloot maandag, na een korte vakantie, weer aan bij Feyenoord. Doelman Justin Bijlow en de Poolse aanvaller Sebastian Szymanski zijn inmiddels ook uitgeschakeld en genieten nu van een paar vrije dagen.

Tegen de Franse club Strasbourg, de nummer 19 van de Ligue 1, stonden onder anderen Orkun Kökcü, reservekeeper Ofir Marciano, Patrik Walemark en Javâiro Dilrosun in de basis. In de rust wisselde Slot tien spelers, alleen Marciano mocht blijven staan.

Feyenoord verblijft tot en met zaterdag in Lagos. De koploper van de Eredivisie speelt volgende week vrijdag op Varkenoord een oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

ZET IN & WIN!