Gakpo debuteert nu ook in Premier League voor Liverpool

TOTO nieuws

BRIGHTON – Cody Gakpo debuteert zaterdag in het duel met Brighton & Hove Albion (16.00 uur) in de Premier League voor Liverpool. De Duitse trainer Jürgen Klopp heeft de van PSV overgenomen aanvaller een plaats in de basis gegeven.

Klopp zei er alle vertrouwen in te hebben. “Ik verwacht van hem hetzelfde als hij de hele week al op de training heeft laten zien. Kwaliteit, snelheid, zijn capaciteiten komen steeds beter tot hun recht. Cody is scherp en gaat steeds beter in het elftal passen. Het is jammer dat we veel spelers missen door blessures, maar ik weet zeker dat ik kan rekenen op de jongens die er vanmiddag wel staan.”

Eerder kwam Gakpo al in de FA Cup in actie voor zijn nieuwe club. Dat gebeurde in de ontmoeting met Wolverhampton Wanderers (2-2). De Nederlandse international speelde in dat duel op Anfield nagenoeg de hele wedstrijd.

Darwin Núñez ontbreekt in de aanval bij Liverpool. Hij is niet fit. Centrale verdediger Virgil van Dijk is door een blessure nog enkele weken niet beschikbaar.

ZET IN & WIN!