Gewilde Zerrouki ontbreekt vanwege ziekte bij FC Twente

TOTO nieuws

ENSCHEDE – Ramiz Zerrouki ontbreekt dinsdag bij FC Twente in de bekerwedstrijd tegen Telstar. De 24-jarige middenvelder, die wordt begeerd door Feyenoord, is volgens een woordvoerder van de club ziek. Twee andere spelers uit de selectie van trainer Ron Jans ontbreken eveneens vanwege ziekte.

Met Zerrouki in de basis hervatte FC Twente vrijdag de competitie met een overwinning op FC Emmen (2-0). De Algerijnse international werd in de slotfase gewisseld door Jans.

Michal Sadílek, die tegen Emmen zijn rentree maakte na maandenlange afwezigheid en de tweede treffer voor zijn rekening nam, ontbreekt ook tegen Telstar. De Tsjechische middenvelder ondergaat weer een behandeling tegen het oorsuizen waar hij last van heeft. Het was vanwege die geplande afspraak al langer duidelijk dat Sadílek daarom tegen Telstar niet meedoet.

FC Twente wist afgelopen weekeinde als enige ploeg uit de top van de Eredivisie te winnen. De club uit Enschede staat op de vierde plaats, met 4 punten minder dan Feyenoord. FC Twente weigert om Zerrouki tijdens het seizoen te verkopen aan een concurrent.

ZET IN & WIN!