Handbal Livestream

Handbal live stream bij TOTO

Handbal, een sport die de laatste jaren aan populariteit gewonnen heeft. Bijna alle wedstrijden in grote competities worden tegenwoordig op televisie uitgezonden met als hoogtepunt natuurlijk de internationale kampioenschappen. De sport is bovendien erg toegankelijk, want er zijn genoeg handbalverenigingen in Nederland te vinden. Kijk je liever op je gemak naar de sport? Dan zit je bij TOTO helemaal goed!

Wij hebben een divers aanbod in streams, die je live kunt volgen terwijl je meespeelt met een mooie weddenschap. Hierdoor mis je niks en haal je er misschien nog meer uit. Lees zeker verder, want we leggen je hieronder precies uit wat we aanbieden en hoe jij gratis het beste handbal bij ons kunt kijken!

Zo stream je gratis handbal live bij TOTO

Als je handbal op televisie wilt kijken dien je een abonnement af te sluiten bij Ziggo Sport en/of ViaPlay, gezien zij allebei een gedeelte van de uitzendrechten in bezit hebben. Geen nood! Wij bieden je de oplossing, bij ons vind je namelijk een selectie van wedstrijden die je gratis via een handbal live stream kunt kijken.

In ons sportsbook kun je onder het kopje handbal alle wedstrijden vinden die gespeeld worden. Via het tabje 'Streaming' vind je de wedstrijden die je live kunt volgen. Het enige wat je nodig hebt om hier gebruik van te maken is een geregistreerd account. Zo kun je heel eenvoudig gratis naar live handbal kijken. Natuurlijk mag je rekenen op hoge kwaliteit, handbal live scores, uitslagen, statistieken, scherpe quoteringen en live opties tot wedden.

Bekijk top handbal competities gratis

Er zijn wereldwijd behoorlijk wat competities. Voor het complete overzicht zijn wij jouw bookmaker! De belangrijkste competities die gespeeld worden hebben we op een rijtje gezet. Zo weet je precies welke competities je in de gaten moet houden. Je mag rekenen op een divers en compleet aanbod, waardoor je voor alle handbal live stream content één mooi centraal punt hebt. Wel zo prettig, niet?

Live stream handbal uit Oostenrijk

In Oostenrijk zijn verschillende handbal competities beschikbaar. Zo heb je uiteraard de mannen en vrouwen competitie. Daarnaast heb je nog losse toernooien. De verschillende handbal competities uit Oostenrijk lichten we hieronder toe.

Oostenrijkse Handball Liga Austria (Mannen)

De Handball Liga Austria (HLA) is het hoogste niveau waarop handbal gespeeld wordt in Oostenrijk. Hier komen in totaal 12 ploegen in uit die per jaar wisselen, omdat ploegen die onderaan staan degraderen naar een niveau lager. De beste ploegen uit de lagere competitie kunnen weer promoveren. De meeste wedstrijden in de HLA voor mannen worden hier bij TOTO via een livestream aangeboden.

Oostenrijkse ÖHB-Cup (Handbalbekertoernooi - Mannen)

Het Oostenrijkse handbalbekertoernooi wordt de ÖHB-Cup genoemd. Dit is een toernooi dat gedurende het seizoen gespeeld wordt. Het verschil tegenover de reguliere competitie is dat hier ploegen uit verschillende divisies aan deelnemen. Het toernooi wordt gespeeld met een wisselend aantal deelnemers, afhankelijk van de inschrijvingen en gaat op basis van het eliminatieformat. Dus verliezende ploegen vallen af.

Oostenrijkse Handbal Supercup (Mannen)

De Oostenrijkse Handbal Supercup is een jaarlijkse wedstrijd die gespeeld wordt tussen de kampioen van de HLA en de winnaar van de ÖHB-Cup. De Supercup wordt gespeeld over één wedstrijd, dus het is een heerlijk duel waarin het alles of niets is. Deze Handbal Supercup wedstrijd wordt doorgaans tegen eind augustus gespeeld. Dit markeert namelijk de start van het nieuwe seizoen, dat gelijk met een erg competitieve wedstrijd begint!

Handball League Austria Challenge (Tweede Divisie - Mannen)

De tweede divisie in het professionele handbal van Oostenrijk is de zogeheten 'HLA Challenge'. Het niveau ligt in deze competitie iets lager, maar de ploegen strijden hier om de promotie naar de hoogste divisie. Ook deze wedstrijden kun je live bij TOTO volgen. Welke ploeg stoot dit jaar door naar de top? Bij ons kijk je live, vind je alle resultaten en geniet je van veel Oostenrijks handbal.

Woman Hanball Austria (Vrouwen)

Naast dat de HLA de hoogste competitie is voor de mannen, heb je in Oostenrijk ook nog de WHA wat staat voor 'Woman Handball Austria'. Dit is gelijk aan de HLA, maar hierin spelen dan vanzelfsprekend de vrouwenteams tegen elkaar. Deze competitie bestaat uit 12 ploegen met een degradatie/promotie model, zodat ploegen uit lagere divisies kunnen doorstoten naar de top en andere ploegen vanuit de top kunnen degraderen.

Oostenrijkse ÖHB-Cup (Handbalbekertoernooi - Vrouwen)

Net als bij de mannen wordt er in Oostenrijk ook een ÖHB-Cup voor vrouwen georganiseerd. Dit is van soortgelijke opzet, waarbij ploegen uit allerlei divisies het tegen elkaar opnemen via het eliminatieformat. Het winnen van de ÖHB-Cup is een prestigieuze prestatie en het biedt kans voor kleinere of lager geclassificeerde ploegen om hun kunnen te laten zien.

Live stream handbal uit Frankrijk

Bij TOTO kan je het Franse handbal live bekijken. We bieden de nationale league aan, zowel van mannen als vrouwen. Dit is het hoogste niveau handbal dat in Frankrijk gespeeld wordt en als je onze live streams gebruikt, mis je helemaal niks!

Franse Ligue Nationale de Handball (Mannen)

De hoogste Franse handbalcompetitie heet de 'Ligue Nationale de Handball' (LNH). Hier komen de beste ploegen van Frankrijk in uit. Dit is absoluut de moeite waard om te kijken, gezien het Franse handbal tot één van de betere competities behoort. Deze competitie bestaat uit 16 ploegen die het vanaf september tot eind mei tegen elkaar opnemen. De samenstelling is elk jaar anders, omdat de ploegen onderaan degraderen en de beste ploegen uit de lagere divisie promoveren.

Ligue Féminine de Handball (Vrouwen)

Naast dat je geniet van handbal op hoog niveau bij de mannen, bieden we ook het hoogste niveau van vrouwenhandbal aan via livestreams. Deze competitie heet 'Ligue Féminine de Handball' (LFH) en kent in totaal 13 deelnemende ploegen. Vanuit de tweede divisie promoveren jaarlijks ploegen en uit deze competitie degraderen de ploegen die onderaan staan. Hierdoor is de competitie jaarlijks altijd net wat anders, en dus erg spannend! Je bekijkt het Franse dames handbal allemaal hier bij TOTO!

Live stream handbal uit Duitsland

Voor Duits live handbal hebben we drie opties in ons sportsbook. Je kunt hier de gewone competitie live kijken, maar ook de Supercup en het bekertoernooi. Kortom, een uitgebreid aanbod wat betreft heren handbal uit Duitsland.

Handball-Bundesliga (Mannen)

De Duitse handbalcompetitie voor mannen wordt de 'Handball-Bundesliga' (HBL) genoemd en dit is het allerhoogste niveau voor heren bij onze oosterburen. Met 18 deelnemende ploegen is het qua omvang een wat grotere competitie dan je doorgaans ziet. Dit betekent ook dat er veel duels gespeeld worden, die je gemakkelijk hier kunt bekijken. De samenstelling van de competitie is elke keer anders, wat komt door de degradatie en promotie van ploegen aan het einde van het seizoen.

DHB Pokal (Handbalbekertoernooi - Mannen)

Jaarlijks wordt er tussen reguliere competitiewedstrijden door ook gestreden om de zogeheten DHB Pokal. Dit is de Duitse handbalbeker die als zeer prestigieus wordt gezien in de sport. Aan dit toernooi doen ploegen mee uit verschillende divisies en zoals we vaker zien, wordt hierop het knock-out systeem toegepast. Het zijn stuk voor stuk wedstrijden waarin veel op het spel staat, want bij verlies is een ploeg uitgeschakeld.

DHB Supercup (Mannen)

De Duitse Handbal Supercup voor handbal is de kick-off van het seizoen. Voordat de reguliere competitiewedstrijden beginnen, neemt de HBL kampioen van het vorige seizoen het op tegen de winnaar van de DHB Pokal. Een spannend duel, omdat twee toppers direct tegenover elkaar komen te staan, wat gelijk een mooi moment oplevert. Nadien gaat het seizoen officieel van start.

Live stream handbal uit Roemenië

Het Roemeense handbal is net zoals andere Europese competities een plezier om te volgen omdat het niveau hier erg hoog ligt. In ons sportsbook vind je live streams van zowel de nationale competitie als het bekertoernooi. Wel alleen van de heren.

Liga Nationala (Mannen)

De belangrijkste handbal competitie van Roemenië heet de 'Liga Nationala', maar wordt ook 'Liga Zimbrilor' genoemd. Hier komen in totaal 14 ploegen in uit die de duels tussen eind augustus en net voorbij half mei spelen. In totaal bestaat de competitie uit 26 rondes en gezien het hoge niveau van handbal in Roemenië, is het de moeite waard om te volgen. Dat doe je hier bij TOTO!

Cupa României (Handbalbekertoernooi - Mannen)

De reguliere competitie gaat over een heel jaar. Ondertussen spelen de ploegen ook nog in het jaarlijkse handbalbekertoernooi. Dit wordt de 'Cupa României' genoemd, waarin ploegen uit verschillende divisies tegen elkaar spelen, zoals we dat ook in andere landen zien. Het format is gebaseerd op een knock-outsysteem, wat wil zeggen dat verliezende ploegen direct zijn uitgeschakeld. De finale wordt in één wedstrijd beslist en de winnaar mag de prestigieuze Cupa României in ontvangst nemen.

Live stream handbal uit Spanje

Liefhebber van Spaans handbal? Bij TOTO heb je de keuze uit de nationale competitie en ook bieden we live streams aan van de bekertoernooien. Qua Spaans handbal bieden we het complete pakket, zodat je niks mist! Volg hier elke Spaanse handbal wedstrijd.

Liga ASOBAL (Mannen)

Voor het hoogste niveau in het Spaanse handbal ben je aangewezen op de 'Liga ASOBAL'. Dit is het nationale kampioenschap waarin topploegen als Barcelona, Granollers en meer uitkomen. Deze competitie omvat 16 deelnemende ploegen die strijden om de titel en natuurlijk lijfsbehoud. De onderste twee ploegen aan het einde van het seizoen degraderen, waarvoor twee nieuwe ploegen in de plaats komen.

Copa del Rey (Handbalbekertoernooi - Mannen)

De Copa del Rey is een belangrijke prijs die per jaar eenmaal gewonnen kan worden. Aan dit toernooi, dat op basis van een knock-out formaat werkt, doen ploegen uit verschillende divisies mee. Dit geeft kleine ploegen de kans om zich te laten zien, al zijn het doorgaans clubs van het hoogste niveau die de beker aan het einde van het toernooi winnen. Dit toernooi loopt veelal gelijk op met de gewone competitie en tegen begin mei wordt de finale gespeeld.

División de Honor Femenina de Balonmano (Vrouwen)

De vrouwelijke tegenhanger van de Liga ASOBAL is de 'División de Honor Femenina de Balonmano', dat de hoogste vrouwencompetitie van Spanje is. Deze bestaat uit 12 ploegen. Ook hier is de samenstelling jaarlijks anders vanwege degradaties en promoties. Deze competitie wordt van september tot mei gespeeld. Via play-offs en finales wordt uiteindelijk de kampioen en de daadwerkelijke uitslag bepaald. Identiek als bij de mannen dus en je kunt deze handbal competitie hier bij TOTO live kijken.

Copa del Rey (Vrouwen)

De Copa del Rey is ook bij de vrouwen te winnen via een competitie waar clubs uit verschillende divisies aan deel mogen nemen. Ook hierop is het knock-out systeem van toepassing, waarbij verliezende clubs de competitie moeten verlaten. Tussen competitiewedstrijden door worden duels om de Copa del Rey gespeeld met tot slot de finale tegen het begin van mei. De ploeg die winst boekt mag deze prijs mee naar huis nemen, die slechts eenmaal per jaar uitgereikt wordt.

Super Copa (Mannen)

Net zoals we in diverse andere landen zien, wordt er in Spanje ook gespeeld om de SuperCup, Super Copa genoemd. Dit is een beker die net zoals de Copa del Rey eenmaal per jaar te winnen valt. Het gaat hier om een wedstrijd voordat het competitieseizoen begint. In dit duel speelt de kampioen van het afgelopen seizoen tegen de winnaar van de Copa del Rey. Bij TOTO kijk je deze handbal wedstrijd van de heren live.

Live stream handbal uit Nederland

Voor handbal dat in Nederland gespeeld wordt moeten we je helaas teleurstellen. Het Nederlandse handbal zenden we niet uit. Daarvoor ben je aangewezen op Ziggo Sport en ViaPlay, die afzonderlijk van elkaar verschillende toernooien uitzenden. Kijk op hun website om te zien waar je welke wedstrijd kunt volgen. Wel kun je bij TOTO natuurlijk wedden op wedstrijden die in Nederland gespeeld worden, alsook wanneer het nationale team in actie komt.

Live stream handbal uit internationale competities en toernooien

Vanzelfsprekend komen de nationale teams ook op internationaal vlak uit. Zo zijn er internationale toernooien als het Europees en Wereldkampioenschap. Voordat een toernooi begint zullen er eerst kwalificaties plaatsvinden, die je natuurlijk hier in ons sportsbook kunt volgen!

EHF Europees Handbalkampioenschap en Kwalificatiewedstrijden (Mannen & Vrouwen)

Als overkoepelende organisatie in Europa voor handbal heb je de 'European Handball Federation' (EHF), die om de twee jaar een Europees kampioenschap organiseert. Hier doen vanzelfsprekend nationale teams aan mee die zich voor dit kampioenschap hebben gekwalificeerd. Sinds 2020 zijn er 24 deelnemers aan het Europees kampioenschap en de volgende editie zal in 2024 in Duitsland plaatsvinden.

EHF Champions League (Mannen & Vrouwen)

De EHF Champions League is het hoogste Europese niveau voor nationale handbalteams. Hier doen de beste ploegen uit verschillende landen aan mee. Dit is goed vergelijkbaar met de Champions League van het voetbal. De topclubs uit de negen beste Europese competities zijn automatisch gekwalificeerd, de tiende plek is voor een ploeg uit het land dat als hoogst genoteerd staat bij de EFH. De overige zes plekken worden door de organisatie toegewezen. De wedstrijden worden tijdens seizoenen op specifieke momenten gespeeld en staan altijd garant voor veel spanning en mooie kansen bij bookmakers.

IHF Men/Women's Handball World Championship (Mannen & Vrouwen)

Boven de EHF heb je nog de IHF, wat de 'International Handball Federation' is. Zij organiseren het wereldkampioenschap handbal. Dit toernooi wordt om de twee jaar gespeeld door zowel mannen als vrouwen, waarin de 24 gekwalificeerde teams het tegen elkaar opnemen via allereerst een groepsfase met nadien een knock-outfase tot aan de finale. De winnaar mag zich vervolgens wereldkampioen noemen. Dit is natuurlijk bij zowel heren als dames een ontzettend spannend spektakel en je volgt de wedstrijden van het WK handbal hier live bij TOTO!

SEHA Handbal Liga (Zuidoost-Europa)

Waar competities normaal gesproken op een land gericht zijn, is het in Zuidoost-Europa wat anders. Daar heb je de SEHA Handball League. Hierin spelen ploegen uit Kroatië, Hongarije, Noord-Macedonië, Slowakije en Servië tegen elkaar. Hierdoor ontstaat er een wat afwijkende competitie ten opzichte van wat doorgaans gebruikelijk is, maar dat maakt het juist erg leuk om te volgen.

Veel gestelde vragen over handbal live streams

Waar kan ik handbal live kijken?

Handbal kijken kan in Nederland op twee manieren. Voor livestreams van handbalwedstrijden zit je in ons sportsbook goed, waar we een selectie van duels uitzenden. Ook kun je op televisie naar handbal kijken, dit kan bij Ziggo en ViaPlay omdat beide zenders rechten hebben gekocht. Let wel op, ze hebben verschillende rechten in bezit, waardoor je zult moeten wisselen tussen zenders.

Waar kan ik WK handbal 2023 live zien?

Het WK handbal 2023 was dit jaar te zien bij ViaPlay. Zij hebben sinds eind vorig jaar voor 9 jaar lang de uitzendrechten in bezit. Ook kon je een selectie van wedstrijden via livestream bij ons in het TOTO sportsbook volgen.

Hoe laat is handbal vandaag?

Het schema van handbalwedstrijden varieert van dag tot dag. Kijk in ons sportsbook voor een duidelijk en handig overzicht van wanneer welke wedstrijd gespeeld wordt, en hoe laat het begint.

Op welke zender komt handbal?

De Nederlandse tv-zenders die de handbalrechten in bezit hebben zijn Ziggo Sport en ViaPlay. Daar kun je, als je klant van Ziggo/ViaPlay bent, de wedstrijden kijken. Geen abonnee? Dan kijk je eenvoudig online hier bij TOTO.

Kan je handbal kijken bij ViaPlay?

Ja, ViaPlay beschikt over een deel van de uitzendrechten voor handbal. Zo kon je daar het WK kijken, maar voor de Golden League en Europese Kampioenschappen ben je bij Ziggo Sport weer aan het juiste adres.