Home Tags Ajax

Tag: Ajax

Ajax Voorspellingen

Om de wedstrijden in de Eredivisie nog leuker te maken om te volgen is wedden op Ajax zeker een aanrader. Maak de wedstrijden van de Amsterdammers nog spannender door al vanaf €0,10 in te zetten op deze club.

Wedden op Ajax

Met een nog betere voorbereiding de duels voorspellen? Bij TOTO Extra kun je door experts geschreven voorbeschouwingen lezen van de wedstrijden van de recordkampioen van Nederland. Door ook statistieken en de huidige vorm en andere wedtips uit de voorbeschouwingen bij je weddenschappen te betrekken, maak je nog meer kans om te winnen. Zet je voetbalkennis om in keiharde euro’s!

Naast wedstrijden in de Nederlandse Eredivisie is Ajax ook regelmatig actief op internationale toernooien zoals de Champions League en de Europa League. Uiteraard ontbreekt ook de TOTO KNVB Beker niet. Het hele jaar door zijn er hierdoor meer dan genoeg wedstrijden van Ajax bij Toto te vinden om op in te zetten.

Ook interessant: AZ | FeyenoordPSV

Veel opties per wedstrijd

Per duel dat Ajax speelt zijn er wel bijna 100 verschillende opties beschikbaar! Uiteraard kun je op de winnaar van een duel inzetten, maar ook deze opties zijn mogelijk bij TOTO:

  • Exacte einduitslag
  • Hoeveel doelpunten vallen er?
  • Vallen er überhaupt wel goals?
  • Halftime en fulltime voorspellingen
  • Winnaar eerste helft en winnaar tweede helft
  • Diverse handicaps en over/under weddenschappen

Hoeveel je inzet, mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Wedden kan al vanaf €0,10 en ook het combineren van weddenschappen op één betslip is mogelijk. Hierbij worden de quoteringen opgeteld en kan de winst zelfs met een lage inzet hoog uitvallen.

Wanneer kan ik inzetten?

Wanneer de verschillende competities bezig zijn kun je elke week veel nieuwe weddenschappen vinden voor de komende speelronde. Dagelijks verschijnen er opties bij en regelmatig vind je hier gedetailleerde voorbeschouwingen en voorspellingen. De quoteringen voor wedstrijden buiten de Nederlandse competitie verschijnen vaak al weken van tevoren online. Houd alle wedtips dus goed in gaten om de beste weddenschappen te vinden en zo geld te winnen met het wedden op Ajax.

De laatste wedtips van onze kenners:

Wedden op voetbal speel bewust toto