Home Tags Bundesliga

Tag: Bundesliga

Bundesliga Voorspellingen

Er is geen voetbalcompetitie met gemiddeld meer toeschouwers dan de Duitse Bundesliga. In deze in 1963 opgerichte competitie spelen de achttien beste teams van onze oosterburen. Wedden op de Bundesliga kan uiteraard bij TOTO. Inzetten doe je vanaf €0,10 per weddenschap. Per wedstrijd zijn er tientallen en tot meer dan honderden inzetopties!

ZET IN & WIN!

Ook interessant: Premier League | Eredivisie | Serie A

Waar kan ik op inzetten?

Gokken op de Bundesliga kan over een geheel seizoen als je bijvoorbeeld op de kampioen of juist de degradanten wilt inzetten. Per wedstrijden gokken is zo mogelijk nog spannender. Je kan elke week de leukste duels uit die speelronde van de Bundesliga vissen. Door alleen de hoogste quoteringen te kiezen kun je met een inzet vanaf €0,10 al een aardige winst pakken!

Het voorspellen van een winnaar of juist inzetten op een gelijkspel is de meest eenvoudige manier om te wedden op de Bundesliga. Daarnaast zijn er geavanceerde opties zoals:

– Wedden met handicap – Systeemweddenschap
– Over/under weddenschappen – Draw no bet
– Totaal aantal goals

TOTO Extra voorbeschouwingen gebruiken Wedstrijden van topclubs als Bayern München, Borussia Dortmund, Schalke 04 en Bayer Leverkusen houden we extra scherp voor je in de gaten. De voorspellingen van de experts van TOTO wijzen je in de richting van buitenkansjes!

De laatste wedtips van onze kenners

Wedden op voetbal speel bewust toto