Home Tags Chelsea

Tag: Chelsea

Chelsea is één van de vele topclubs uit de Engelse hoofdstad Londen. De Blues zijn sinds de komst van eigenaar Roman Abramovich zeer vermogend en elk jaar staan er weer enkele nieuwe topspelers te wachten om indruk te maken in onder andere de Premier League en de Champions League. Als jij graag wilt wedden op Chelsea dan kan dit vrijwel alle dagen van de week bij TOTO.nl. Zodra een speelronde is afgelopen komen namelijk snel de nieuwe weddenschappen online. Bovendien lees je hier diverse voorbeschouwingen, voorspellingen en wedtips om jou te helpen beter te wedden op Chelsea. Combineer slim de kennis van anderen en jouw eigen voetbalinzicht om geld te winnen met het wedden op voetbal! Meespelen kan bij TOTO al vanaf €0,10.

ZET IN & WIN!

Ook interessant: Arsenal | Liverpool | Leicester City

Voorbeschouwingen van de beste duels

De experts van TOTO.nl zoeken voor jou regelmatig de beste duels uit en schrijven hier goede voorbeschouwingen over. Door statistieken te combineren met de huidige vorm van teams en eventuele blessures, schorsingen en aan- en verkopen kun je handige wedtips uit de artikelen halen. Bovendien zoeken de experts de beste quoteringen zodat jij van die buitenkansjes kunt profiteren. Wedden op Chelsea kan bovendien in diverse competities en daardoor zijn er rond de 60 wedstrijden per jaar van de Blues beschikbaar bij TOTO.

Waar kan ik op inzetten?

Per wedstrijd van de club zijn er wel 75 of meer mogelijkheden om te wedden op Chelsea. Dit varieert van het kiezen van een winnaar van de wedstrijd tot geavanceerde wedopties. Kies bijvoorbeeld eens voor:

  • Het wedden op Chelsea met een handicap
  • Over/under weddenschappen
  • Dubbele kans weddenschappen
  • Per helft inzetten
  • Voorspellingen over het aantal goals in de wedstrijd

Je kunt zelf uiteraard bepalen hoeveel je inzet. Door slim weddenschappen te combineren kun je al met een lage inzet een hoge winst behalen!

De laatste wedtips van onze kenners:

Wedden op voetbal speel bewust toto