Home Tags Eredivisie

Tag: Eredivisie

Eredivisie Voorspellingen

Elk jaar is het weer spannend tot de laatste paar speelrondes. Wie pakt de schaal in de Eredivisie en mag zich een jaar lang kampioen van Nederland noemen? Een manier om het kijken en volgen van de Eredivisie nog wat extra spanning te geven is door te wedden op voetbal. Bij TOTO lees je de beste TOTO Tips en voorspellingen om zo nog beter voor de dag te komen en je kennis om te zetten in geld!

ZET IN & WIN!

Ook interessant: Premier League | Bundesliga | La Liga

Waarop kan ik wedden?

Tijdens de Eredivisie kun je elke speelronde op alle wedstrijden inzetten. Per wedstrijd zijn er soms zelfs bijna 100 verschillende opties! Meespelen en met nog meer spanning voor de tv zitten kan al vanaf €0,10 per weddenschap. Door weddenschappen te combineren kun je van deze ene euro al snel veel geld maken. En het leuke is: als er een speelronde voorbij is komen de weddenschappen voor het volgende weekend snel online! Er valt dus elke dag genoeg te ontdekken.

Of je nu fan bent van Ajax, PSV, Feyenoord of juist AZ of Vitesse, in alle gevallen kun je de beste quoteringen hier vinden. Je kunt per wedstrijd op een winnaar inzetten, of dit bij meerdere wedstrijden tegelijk doen. Zit er één wedstrijd tussen waar je extra veel zin in hebt of veel over weet? Kies dan uit eens uit deze opties:

  • Handicap voor één van de teams
  • Over/under weddenschappen
  • Welk team scoort de meeste goals?
  • Hoeveel goals worden er gemaakt?
  • Inzetten per helft

Gebruik de voorbeschouwingen van TOTO

Experts van TOTO schrijven regelmatig de beste voorbeschouwingen voor de Eredivisie. Door de wedtips en de voorspellingen mee te nemen bij het afsluiten van je weddenschappen kun je mogelijk nog meer winnen! De beste quoteringen en bijzondere kansen om in te zetten kun je hier vinden.

De laatste wedtips van onze kenners:

Wedden op voetbal speel bewust toto