Home Tags Europa League

Tag: Europa League

Europa League Voorspellingen

Na de Champions League is de Europa League het tweede clubtoernooi van Europa. Uit alle landen doen enkele van de leukste en meest talentvolle teams mee in de strijd om de UEFA Cup. Bij TOTO kun je op alle wedstrijden in dit toernooi een weddenschap plaatsen en bovendien handige wedtips lezen. Al vanaf €0,10 speel je mee en maak je kans om jouw kennis van voetbal om te zetten in geld!

Ook interessant: Champions League | Nations League

Waar en wanneer kan ik inzetten?

Bij TOTO zijn er altijd meer dan genoeg weddenschappen beschikbaar voor de Europa League. Je kunt eenvoudig alle duels uit de Europa League selecteren door bij Voetbal het vakje Internationaal Clubs aan te vinken op de website. Zodra een speelronde voorbij is komt de volgende ronde snel online te staan waardoor je bijna altijd in kunt zetten op de Europa League.

De Europa League loopt van juni tot en met mei. Alle wedstrijden zullen op TOTO te vinden zijn. Vaak kun je per wedstrijd tot wel 50 verschillende weddenschappen vinden! Door de voorbeschouwingen goed te lezen weet je waar de beste quoteringen zijn en welke wedstrijden spannend gaan worden. Hoeveel je inzet kun je helemaal zelf bepalen. Al vanaf 1 euro speel je mee en door het combineren van weddenschappen kan dit bedrag snel oplopen!

Naast het voorspellen van een winnaar kun je bijvoorbeeld ook inzetten op:

  • Aantal goals
  • Stand per helft
  • Over/under weddenschappen
  • Handicap voor één van beide teams

Voorbeschouwingen van TOTO

Hier vind je de beste voorbeschouwingen en voorspellingen van experts. De wedtips in de artikelen kunnen je helpen om je kennis uit te breiden en zo nog betere weddenschappen af te sluiten. Door gebruik te maken van statistieken en de recente resultaten van de teams kun je meer leren over de Europa League. Door alle kennis die je al hebt met deze voorbeschouwingen te combineren maak je nog meer kans om geld te winnen met het wedden op de Europa League.

De laatste wedtips van onze kenners:

Wedden op voetbal speel bewust toto