Home Tags Premier League

Tag: Premier League

Premier League Voorspellingen

Het is ongetwijfeld de grootste competitie ter wereld: de Engelse Premier League. Wedden op de Premier League kan alle dagen van de week bij TOTO. Lees hier de voorspellingen en voorbeschouwingen van experts zodat je weet waar jij het beste op in kunt zetten. Meespelen en wedden op de Premier League is erg eenvoudig en kan al vanaf 1 euro per weddenschap!

Ook interessant: Eredivisie | Bundesliga | La Liga

Waar kan ik op wedden?

De Premier League kent nauwelijks zwakke teams. Daarom is het zeker leuk om per wedstrijd een weddenschap af te sluiten. Je kunt een winnaar kiezen of een gelijkspel voorspellen. Daarnaast zijn er per wedstrijd vaak wel 50 of meer opties om op in te zetten. Denk hierbij aan handicaps, inzetten per helft of het spelen van over/under. Als je jouw kennis van voetbal en de Premier League in het bijzonder om wilt zetten in geld kan dat bij TOTO kortom op veel verschillende manieren.

Leer van de experts om nog beter te wedden

De experts van TOTO houden de statistieken, blessures, aan- en verkopen en de vorm van de teams in de Premier League goed in de gaten. Voor jou valt er veel informatie te halen uit de voorbeschouwingen. De wedtips kunnen je leiden naar de beste quoteringen en naar buitenkansjes om eens op in te zetten. Onder andere de volgende teams zullen zeker voorbij komen in de voorspellingen:

De laatste wedtips van onze kenners:

Wedden op voetbal speel bewust toto