Jong PSV wint in eerste divisie bij Jong AZ

 

WIJDEWORMER – Jong PSV heeft in de Keuken Kampioen Divisie gewonnen bij Jong AZ. De Eindhovenaren zegevierden in Wijdewormer met 3-2, een stand die al bij rust was bereikt. Beide clubs staan in de middenmoot. AZ is zevende, PSV staat op de tiende plaats.

Door twee doelpunten van Isaac Babadi liep Jong PSV al in de openingsfase uit. Vervolgens scoorde Yusuf Barasi voor de thuisclub. De Eindhovenaren maakten het verschil door Jason van Duiven weer groter, opnieuw Barasi zorgde voor de 2-3.

De wedstrijd werd al na enkele minuten onderbroken wegens een blessure van scheidsrechter Nick Smit. Met hulp van enkele verzorgers ging hij de kleedkamer in, net als beide elftallen. Volgens officieuze berichten heeft de arbiter een zogenoemde zweepslag opgelopen. Het duel werd na een onderbreking van ongeveer een kwartier hervat onder leiding van de vierde official, Sven Spaan.

Later op de avond speelt PEC Zwolle nog tegen Helmond Sport. Zwolle is de nummer 2 van de stand, op 5 punten van Heracles Almelo. De koploper won zondag van Roda JC.

ZET IN & WIN!