Andy van der Meijde

is de nieuwe Koning TOTO

Eindelijk gaat de bal in Nederland ook weer rollen. Een uitstekend moment om onze nieuwe Koning TOTO bekend te maken. De kroon staat vanaf nu op het hoofd van Andy van der Meijde! De voormalig speler van onder meer Ajax, Internazionale en het Nederlands Elftal volgt rapper Donnie en oud-voetballer Sjaak Swart op als Koning TOTO.

#koningtoto

Zet in

Terug naar roots

Met deze nieuwe campagne grijpen we terug naar de roots van Koning TOTO; een één-tweetje tussen voetbal- en hiphopcultuur, met een rappende ex-voetballer in de hoofdrol. De eerste Koning TOTO was namelijk Royston Drenthe. Tijdens het WK van 2018 probeerde hij met zijn raplyrics indruk te maken op ‘oude rotten’ Johan Derksen en Foppe de Haan. Het liedje zat al snel in het hoofd van iedereen die de reclame had gezien. Er gingen zelfs mensen verkleed als Koning TOTO carnaval vieren.

Battle Donnie vs. Sjaak

Na het WK werd de troon van Koning TOTO overgenomen door Donnie a.k.a. Maradonnie. De rapper wilde voetbalanalist Jan Boskamp aftroeven met zijn voorspellingen voor tal van topwedstrijden. Dat ging Donnie goed af! Vorig jaar werd het daarom tijd dat hij een nieuwe uitdager kreeg. Dat werd voormalig speler van Ajax Sjaak Swart. Ondanks zijn leeftijd legde hij Donnie het vuur behoorlijk aan de schenen met zijn voorspellingen. De commercial van de strijd tussen Sjaak en Donnie had een echte sterrencast, want de oplettende kijker herkende ook John de Wolf.

Gouden combinatie

En mag Andy dus laten zien of hij een echte Koning TOTO is. Wij denken dat de kroon Andy als gegoten past. Hij heeft in meerdere grote competities gespeeld en ontvangt iedere week bij 'Andy in de auto' bekende voetballers. Dé gouden combinatie om alle wedstrijden goed te kunnen voorspellen. Bekijk hieronderhiernaast de nieuwe commercial met een heerlijke nieuwe rap. Deze is te beluisteren op Spotify!

Mee rappen met Andy?

Ben jij nou echt fan van dit nummer? En wil je deze foutloos mee kunnen zingen? Dan kan je hier de lyrics vinden. Laat maar zien wie de koning is!

Muziek productie door Darius Dante, Brownie Dutch & Hari Loco.

Mee rappen met Andy?

Ben jij nou echt fan van dit nummer? En wil je deze foutloos mee kunnen zingen? Dan kan je hier de lyrics vinden. Laat maar zien wie de koning is!

Muziek productie door Darius Dante, Brownie Dutch & Hari Loco.

TOTO