Koning TOTO Andy van der Meijde heeft nieuwe uitdagers! Tot het einde van dit seizoen gaan voetbalanalist René van der Gijp en oud-voetballer Mitchell Burgzorg a.k.a. rapper Priester proberen om Andy van de troon te stoten. René en Priester: “Andy heeft zijn beste tijd wel gehad. Die voorspellingen van hem zijn altijd fout. Hij is teveel bezig met die interviews in z’n auto.” Andy: “Priester? Wie is Priester? Voetballen kon die niet. Dus wel goed voorspellen? Nee. Dat geldt ook voor René trouwens. Ik blijf Koning TOTO!”

Slaat Andy inderdaad de aanval op zijn troon af door wedstrijden beter te voorspellen dan René en Priester? Check het de komende maanden op deze pagina.

Op Super Sunday staan Feyenoord en PSV tegenover elkaar in de Kuip. Een uitgelezen wedstrijd voor René en Priester om Koning TOTO nog eens uit te dagen! Andy liet bij de vorige challenge zien nog altijd op zijn troon te zitten. Met minimaal vier doelpunten was Koning TOTO spot on. Maar ook Priester toonde een goede voorspeller te zijn met een overwinning voor AZ. Wat zeggen de mannen voor komende zondag?

Andy: “Ik ken PSV-supporters die Feyenoord-supporters ieder jaar voor deze wedstrijd al feliciteren, haha. Die winnen daar nooit. Maar nu wel hoor. Feyenoord was heel matig tegen Heerenveen. Ik durf wel voor een 1-3 zege voor PSV te gaan.”

René: “Voor de competitie zou het wel lekker zijn als PSV zondag wint. Als Ajax van AZ wint en PSV verliest is het wel klaar denk ik. Ik denk ook wel dat PSV wint. Feyenoord won de laatste jaren vaak van PSV maar toen zat die Kuip ook vol. Ik zet wel een tweetje daar, haha!”

Priester: “Jammer dat Feyenoord zo slecht was tegen Heerenveen, want tegen Ajax en AZ lieten ze echt goede dingen zien. Als het zo is dat ze dat alleen tegen topclubs kunnen, dan mogen we dat zondag weer verwachten. PSV is ook zo sterk niet de laatste weken. Ik ga voor een gelijkspel.”

Met wie speel jij mee?
Andy – correct score 1-3 > 15.25
René – Feyenoord wint > 2.85
Priester – gelijkspel > 3.65

Bekijk hier de commercial van de nieuwe Koning TOTO campagne!