Liverpool-coach Klopp ontkent contact met ‘geweldige’ Bellingham

 

LIVERPOOL – Liverpool-trainer Jürgen Klopp heeft ontkend dat hij een ontmoeting met Borussia Dortmund-middenvelder Jude Bellingham en zijn ouders heeft gehad. De coach bevestigde wel zijn interesse in de 19-jarige international van Engeland.

“Dat is helemaal niet mogelijk, omdat hij onder contract staat bij Borussia Dortmund en dan kan dat niet zonder toestemming”, zei Klopp bij Sport Bild over het gerucht dat er contact is geweest. “Het is dus niet waar.”

“Jude is een geweldige speler, die we natuurlijk goed kennen. We zouden wel heel dom zijn als we hem niet op onze radar hadden, maar verder is er op dit moment niets over te zeggen.”

100 miljoen euro

Bellingham staat nog tot medio 2025 onder contract bij Dortmund, de voormalige club van Klopp. De middenvelder moet naar verwachting zo’n 100 miljoen euro kosten. De international, die indruk maakte tijdens het WK in Qatar met Engeland, is bezig aan zijn derde seizoen in Duitsland.

Liverpool haalde onlangs al Cody Gakpo voor naar verluidt zo’n 50 miljoen euro van PSV. De 23-jarige Oranje-international maakt mogelijk zaterdag zijn debuut voor Liverpool tijdens de FA Cup-wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers.

ZET IN & WIN!