Mudryk gaat debuteren voor Chelsea tegen Liverpool

TOTO nieuws

LONDEN – Trainer Graham Potter verwacht dat Mykhailo Mudryk zaterdag al een rol gaat spelen voor Chelsea in het uitduel met Liverpool. “Er is wel een kans dat hij zijn debuut gaat maken”, zei hij over de aanvaller die voor 100 miljoen euro is overgekomen van Sjachtar Donetsk.

“Ik denk dat een hele wedstrijd nog te veel voor hem is”, zei de trainer van Chelsea. “Maar ik denk dat we hem goed kunnen gebruiken, ook al heeft hij de laatste tijd vanwege een winterstop weinig gespeeld.”

Potter wilde nog niets zeggen over de komst van Noni Madueke. PSV bereikte donderdag al een akkoord met Chelsea over een transfer van de aanvaller. Maar Madueke moet nog medisch gekeurd worden. “Onze club heeft zijn komst nog niet gemeld”, zei Potter. “En ik praat alleen over spelers die al bij ons onder contract staan.”

Chelsea haalde de afgelopen maand ook al João Félix, Benoît Badiashile, David Datro Fofana en Andrey Santos naar Londen. De club staat tiende in de Premier League met net zoveel punten als Liverpool dat een duel minder heeft gespeeld.

ZET IN & WIN!