Vrijdag 9 februari is het eindelijk zover. Dan gaan in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang de Olympische Winterspelen van 2018 van start! Tot en met zondag 25 februari komen de spectaculairste wintersporten voorbij. Wil jij het kijken naar schaatsen of misschien wel ijshockey nog spannender maken en bovendien je kennis omzetten in geld? Bij Toto kun je tijdens de Olympische Spelen de  weddenschappen vinden voor de leukste wintersporten.

Hoe kan ik wedden op de Olympische Spelen?

Wedden op de Olympische Spelen is via Toto erg eenvoudig. Klik op de sport waar jij op in wilt zetten en je ziet meteen alle beschikbare wedstrijden. Doordat veel sporten verspreid over de twee weken worden gehouden is er altijd genoeg keuze en komen er vaak nieuwe opties bij. Per ronde, afstand of event zijn er vaak meerdere mogelijkheden om te wedden. Voorspel bijvoorbeeld de winnaar of zet juist in met een handicap of een kies een over/under of dubbele kans weddenschap.

Waar kan ik op inzetten?

Dit zijn onder andere het spectaculaire ijshockeytoernooi en schaatsen. Voor Nederlanders zijn natuurlijk de schaats- en shorttrackwedstrijden het meest de moeite waard. Op vrijwel alle afstanden op de korte en lange baan maakt Nederland kans op eremetaal. Weddenschappen op bijvoorbeeld de volgende sporters kunnen zeker de moeite waard zijn:

  • Sven Kramer op de vijf en tien kilometer
  • Koen Verweij en Kjeld Nuis op de 1000 en 1500 meter
  • Ireen Wüst op de 1500 meter en 3 kilometer
  • Sjinkie Knegt op de 500, 1000 en 1500 meter shorttrack
  • Suzanne Schulting op de 500, 1000 en 1500 meter shorttrack

Zoek je favoriete atleten en favoriete afstanden op om het kijken naar deze wedstrijden nog spannender te maken en mogelijk flink te winnen met weddenschappen bij Toto!

De Nederlandse Loterij Medaille Taxi

Medailletaxi - Toto