Het tennistoernooi van het Franse Open is in volle gang. In de stad van de liefde zijn de gravelliefhebbers op hun plaats en strijden voor de titel van Roland Garros-winnaar 2017. Lees hieronder een voorbeschouwing op speeldag 5, donderdag 1 juni.

Onze voorspelling: Isner en Lorenzi spelen meer dan 40,5 games

Ze sterven een beetje uit, maar ze zijn er nog. De hardhitters, de mannen die hun hele spel bouwen op hun keiharde service. We kennen ze nog uit het verleden, Krajicek, Ivanisevic en Philippousis. Een der laatste Mohikanen is John Isner.

De Amerikaan speelde dit jaar 2 toernooien op gravel en dat was ter voorbereiding op dit toernooi, beide in mei. Bij de masters in Rome haalde hij verrassend de halve finale en verloor daar van Alexander Zverev. In de 5 wedstrijden die hij daar speelde, kwam hij tot 13 sets. In deze sets speelde hij 146 games. Dat is een gemiddelde van 11,2 games per set.

John Isner neemt het op tegen de ervaren Italiaan, Paolo Lorenzi. Een speler die zich vast kan bijten in zijn tegenstander, een specialist op deze ondergrond en een goede match voor John Isner. Als we kijken naar de weddenschappen op deze wedstrijd, dan ligt de over/under line op 40,5 games.

Onze inschatting is dat deze mannen minimaal 4 sets gaan spelen, omdat ze elkaar niet veel ontlopen qua sterkte. Gezien het hoge gemiddelde games per set bij wedstrijden van Isner, verwachten wij dat deze wedstrijd meer dan 40,5 game heeft.

John Isner – Paolo Lorenzi meer dan 40,5 game – Je krijgt 1,69 keer je inleg terug.

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?