Het tennistoernooi van het Franse Open is in volle gang. In de stad van de liefde zijn de gravelliefhebbers op hun plaats en strijden voor de titel van Roland Garros-winnaar 2017. Lees hieronder een voorbeschouwing op speeldag 7, zaterdag 3 juni.

Onze voorspelling: Carreno Busta wint

De nummer 1 van de plaatsingslijst komt in de 3e ronde een oud Grand Slam winnaar tegen die in potentie gewoon een Top-5 speler is. Andy Murray neemt het op tegen Juan Martin Del Potro.

Murray heeft een heel matig seizoen. Ook op gravel gaat het niet van een leien dakje. Hij verloor in de laatste 2 toernooien van Coric en Fognini. In de eerste rondes van dit toernooi verloor Murray een set tegen spelers waarvan hij normaal in straight sets moet winnen (Kuznetsov en Klizan). Dat is wel een teken aan de wand.

Del Potro is een lange tijd uit de roulatie geweest na zijn polsblessure. Inmiddels is hij weer opgeklommen tot de 30e plaats op de ranking. Op het toernooi van Rome won hij van Nishikori (9) en Dimitrov (13) en verloor uiteindelijk van Djokovic. Door zijn ranking is hij vaak net niet geplaatst waardoor hij snel in het toernooi tegen de toppers aan loopt. Nu is dat Murray in de 3e ronde, maar dat is een topper in hopeloze vorm die hij gaat kraken.

Juan Martin Del Potro wint – Je krijgt 2,85 keer je inleg terug.

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?