jong-fc-utrecht-stadion
Jong FC Utrecht - TOP Oss: statistieken Keuken Kampioen Divisie
Aanstaande maandag speelt Jong FC Utrecht thuis tegen TOP Oss in de 27e ronde van de Keuken Kampioen Divisie. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Oss heeft historisch het overwicht bij treffers met Jong Utrecht. Kunnen de Ossenaren dit doortrekken?
jong-psv-stadion
Jong Ajax - Telstar: statistieken Keuken Kampioen Divisie
Aanstaande maandag speelt Jong Ajax thuis tegen Telstar in de 27e ronde van de Keuken Kampioen Divisie. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Jong Ajax heeft historisch het overwicht bij treffers met Telstar. Kunnen de Ajacieden dit doortrekken?
AS Roma - Torino: statistieken Serie A
In de Serie A speelt AS Roma tegen Torino. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Roma heeft historisch het overwicht bij treffers met Torino. Kunnen de spelers van AS Roma dit doortrekken?
Real Madrid - Sevilla: statistieken LaLiga
In de LaLiga speelt Real Madrid tegen Sevilla. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Real heeft historisch het overwicht bij treffers met Sevilla. Kunnen Los Blancos dit doortrekken?
AC Milan - Atalanta: statistieken Serie A
Komende zondag staat AC Milan tegen Atalanta op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Weten de spelers van AC Milan de winstreeks van de spelers van Atalanta te doorbreken?