fc koln fans
1. FC Heidenheim - 1. FC Köln: statistieken Bundesliga
Komende zaterdag staat 1. FC Heidenheim tegen 1. FC Köln op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Heidenheim lijkt in betere vorm tegen Köln, maar wie trekt er aan het langste eind in de Voith-Arena?
vfl wolfsburg fans
VfL Wolfsburg - 1. FSV Mainz 05: statistieken Bundesliga
In de Bundesliga speelt VfL Wolfsburg tegen 1. FSV Mainz 05. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Wolfsburg in het voordeel tegen Mainz. Wat wordt de uitkomst in de Volkswagen Arena?
bayern munchen fans
TSG 1899 Hoffenheim - FC Bayern München: statistieken Bundesliga
TSG 1899 Hoffenheim treft FC Bayern München in Sinsheim voor de Bundesliga. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Bayern in het voordeel tegen Hoffenheim. Wat wordt de uitkomst in de PreZero Arena?
Werder Bremen fans
Werder Bremen - VfL Bochum: statistieken Bundesliga
In de Bundesliga speelt Werder Bremen tegen VfL Bochum. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Werder heeft historisch het overwicht bij treffers met Bochum. Kunnen Die Grün-Weißen dit doortrekken?
vfl bochum fans
VfL Bochum - Bayer 04 Leverkusen: statistieken Bundesliga
In de Bundesliga speelt VfL Bochum tegen Bayer 04 Leverkusen. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Leverkusen in het voordeel tegen Bochum. Wat wordt de uitkomst in het Vonovia Ruhrstadion?