1. FC Heidenheim - RB Leipzig: statistieken Bundesliga
1. FC Heidenheim treft RB Leipzig in Heidenheim voor de Bundesliga. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Leipzig in het voordeel tegen Heidenheim. Wat wordt de uitkomst in de Voith-Arena?
fc koln fans
1. FC Köln - SV Darmstadt 98: statistieken Bundesliga
Aanstaande zaterdag speelt 1. FC Köln thuis tegen SV Darmstadt 98 in de 30e ronde van de Bundesliga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt Köln in het voordeel tegen Darmstadt. Wat wordt het deze keer in het RheinEnergieStadion?
vfl wolfsburg fans
VfL Wolfsburg - VfL Bochum: statistieken Bundesliga
VfL Wolfsburg treft VfL Bochum in Wolfsburg voor de Bundesliga. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Wolfsburg in het voordeel tegen Bochum. Wat wordt de uitkomst in de Volkswagen Arena?
borussia monchengladbach fans
TSG 1899 Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach: statistieken Bundesliga
Aanstaande zaterdag speelt TSG 1899 Hoffenheim thuis tegen Borussia Mönchengladbach in de 30e ronde van de Bundesliga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Gladbach in het voordeel tegen Hoffenheim. Welke uitslag levert het komende duel op?
eintracht frankfurt fans
Eintracht Frankfurt - FC Augsburg: statistieken Bundesliga
Aanstaande vrijdag speelt Eintracht Frankfurt thuis tegen FC Augsburg in de 30e ronde van de Bundesliga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Eintracht heeft historisch het overwicht maar Augsburg lijkt in betere vorm. Kunnen Die Adler dit doortrekken?