nac-breda-stadion
NAC Breda - FC Emmen: statistieken Keuken Kampioen Divisie
NAC Breda treft FC Emmen in Breda voor de Keuken Kampioen Divisie. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Emmen in het voordeel tegen NAC. Wat wordt de uitkomst in het Rat Verlegh Stadion?
jong-fc-utrecht-stadion
Jong FC Utrecht - SC Cambuur: statistieken Keuken Kampioen Divisie
Jong FC Utrecht treft SC Cambuur in Utrecht voor de Keuken Kampioen Divisie. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt Cambuur in het voordeel tegen Jong Utrecht. Wat wordt het deze keer in Stadion Galgenwaard?
helmond-sport-stadion
Helmond Sport - FC Groningen: statistieken Keuken Kampioen Divisie
Aanstaande vrijdag speelt Helmond Sport thuis tegen FC Groningen in de 7e ronde van de Keuken Kampioen Divisie. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kan de formatie van Bob Peeters winnen van de Groningers in het GS Staalwerken Stadion?
ado-den-haag-fans
ADO Den Haag - Telstar: statistieken Keuken Kampioen Divisie
ADO Den Haag treft Telstar in Den Haag voor de Keuken Kampioen Divisie. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. ADO heeft historisch het overwicht bij treffers met Telstar. Kunnen de groen-gelen dit doortrekken?
fc-eindhoven-fans
FC Eindhoven - ADO Den Haag: statistieken Keuken Kampioen Divisie
Komende maandag staat FC Eindhoven tegen ADO Den Haag op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt ADO in het voordeel tegen Eindhoven. Wat wordt de uitkomst in het Jan Louwers Stadion?