ado-den-haag-fans
ADO Den Haag - Helmond Sport: statistieken Keuken Kampioen Divisie
ADO Den Haag treft Helmond Sport in Den Haag voor de Keuken Kampioen Divisie. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt Helmond in het voordeel tegen ADO. Wat wordt het deze keer in het Bingoal Stadion?
fc-eindhoven-fans
FC Eindhoven - Jong PSV: statistieken Keuken Kampioen Divisie
Komende vrijdag staat FC Eindhoven tegen Jong PSV op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Jong PSV heeft historisch het overwicht maar Eindhoven lijkt in betere vorm. Kunnen de jonge Eindhovenaren dit doortrekken?
willem-ii-fans
Willem II - Jong AZ: statistieken Keuken Kampioen Divisie
In de Keuken Kampioen Divisie speelt Willem II tegen Jong AZ. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Kan de ploeg van Jan Sierksma de winstreeks van de Tricolores doorbreken? We zullen het zien in het Koning Willem II Stadion.
nac-breda-stadion
NAC Breda - FC Dordrecht: statistieken Keuken Kampioen Divisie
In de Keuken Kampioen Divisie speelt NAC Breda tegen FC Dordrecht. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. NAC heeft historisch het overwicht maar Dordrecht lijkt in betere vorm. Kunnen de Bredanaars dit doortrekken?
jong-psv-stadion
Jong Ajax - FC Den Bosch: statistieken Keuken Kampioen Divisie
Aanstaande maandag speelt Jong Ajax thuis tegen FC Den Bosch in de 33e ronde van de Keuken Kampioen Divisie. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Jong Ajax in het voordeel tegen Den Bosch. Welke uitslag levert het komende duel op?