Het coronavirus houdt ons allemaal in een stevige greep op dit moment. Helaas heeft de sportwereld daar ook onder te lijden. Op enkelen na, zijn wedstrijden en evenementen afgelast of uitgesteld. Dat is je als TOTO-speler vast niet ontgaan. Vervelend, maar er zijn in deze situatie andere zaken veel belangrijker, zoals ieders gezondheid.

Daarom hebben we extra maatregelen genomen voor als je toch TOTO wil blijven spelen in een van de ruim 4000 winkels:

  • Betaal zoveel mogelijk contactloos, dus met je pin of je telefoon.
  • Benieuwd of en hoeveel je gewonnen hebt? Leg jouw deelnamebewijs op de balie in plaats van het te overhandigen aan de medewerker. Zo vindt er geen direct contact plaats.
  • Heb je op je telefoon al ingesteld wat je wilt spelen met TOTO? Afhankelijk van het beleid van de winkel zal de medewerker je telefoon aannemen (handschoenen) of zal de medewerker je uitleggen hoe je zelf je telefoon onder de scanner kunt houden, zodat je je weddenschap kunt plaatsen.
  • Ook is er een mogelijkheid dat de medewerker je vraagt de code op te noemen die op het spelformulier of onder QR-code op je mobiel staat, zodat de medewerker handmatig de weddenschap kan invoeren.
  • Door het beperkte aanbod van TOTO zullen er geen programmaboekjes gedrukt worden. Voor een up-to-date overzicht van het aanbod om in de winkel te spelen verwijzen wij je graag naar TOTO.nl of de TOTO app.
  • Door de genomen maatregelen kan het zijn dat sommige winkels hun openingstijden aanpassen. Meer informatie hierover vind je via de websites van de betreffende winkels.
  • Kun of wil je niet naar een winkel toe, maar wel mee (blijven) spelen met TOTO? Meespelen kan ook online via TOTO.nl of de TOTO app.

Welke competities gaan nog wel door?

We doen er bij TOTO alles aan om, ondanks de coronacrisis, toch aan aanbod van sporten te bieden. Ben je benieuwd welke competities wel doorgaan? Daar hebben we een artikel over gepubliceerd die we constant up-to-date houden.

Heb je een grote prijs gewonnen en ben je benieuwd hoe je deze nu ontvangt?

Om te beginnen: gefeliciteerd! Alle informatie over het ontvangen van jouw prijs vind je hier.

De maatregelen rondom het coronavirus treffen ons allemaal, laten we met elkaar het beste ervan maken. Stay safe, Koning!

Wat vind jij van dit artikel?