Ten Hag heeft meeste WK-gangers terug voor bekerwedstrijd

TOTO nieuws

MANCHESTER – Trainer Erik ten Hag van Manchester United heeft vrijwel al zijn WK-gangers terug voor de hervatting van het seizoen. De Engelse club neemt het woensdag in de vierde ronde van het toernooi om de League Cup op tegen Burnley, de nummer 1 van het Championship. Ten Hag stond dinsdag met 25 spelers op het trainingsveld.

Alleen de verdedigers Raphaël Varane en Lisandro Martínez, die zondag met respectievelijk Frankrijk en Argentinië tegenover elkaar stonden in de finale van het WK, zijn nog niet terug in Manchester. De Engelse en Braziliaanse internationals zijn wel weer aangesloten, net als Oranje-international Tyrell Malacia. De Portugees Bruno Fernandes traint ook weer mee, zijn landgenoot Diogo Dalot ontbrak dinsdag.

Ten Hag ging tijdens het WK met het overgebleven deel van zijn selectie op trainingskamp naar Spanje. ManUnited ontvangt woensdagavond Burnley op Old Trafford en speelt volgende week dinsdag voor de Premier League tegen Nottingham Forest, ook thuis. De ploeg van Ten Hag staat op de vijfde plaats in de Engelse voetbalcompetitie, met 11 punten achterstand op koploper Arsenal.

ZET IN & WIN!